LUX KANTINESTOEL

Vanaf € 103,12 € 85,22
  • Volledige kunststof uitvoering, afwasbaar, praktisch
  • Geschikt voor binnen of buiten, door UVA/UVB kleurprotectie
  • Stapelbaar, ruimtebesparend
  • Zitschaal van ventilerend, duurzaam kunststof
  • Verschillende kleuren mogelijk voor de zitschaal
  • Onderstel leverbaar in wit, grijs, antraciet
  • Kunststof onderstel met kunststof voetdoppen
Nog %1 beschikbaar
SKU
LUX.

LUX KANTINESTOEL

De LUX KANTINESTOEL is volledig uit kunststof en daardoor afwasbaar en bijzonder praktisch. U kunt deze stoel daarom ook buiten gebruiken, omdat hij een UVA/UVB kleurprotectie heeft. Na het eten kunt u deze stoelen op elkaar stapelen en ergens anders veilig bewaren. De zitschaal is luchtig en ventilerend en tevens in diverse kleuren beschikbaar. Ook het onderstel is in grijs, antraciet of wit verkrijgbaar. Op die manier kunt u precies de juiste kleurcombinatie kiezen, die goed bij uw kantine past, zie stoelen voor meer opties.  

LUX KANTINESTOEL online bestellen

De webshop van Rockmart Kantoormeubelen is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Naast kantinestoelen, directiestoelen en industriestoelen bieden wij ook elektrische bureaus of diverse magazijnstellingen aan: in alle maten, kleuren en materialen! Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen.

In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken. Hier kunt u ook onze bureaus van ERGONICE® bekijken: mooie ergonomische werkplekken, die ook als zit-sta-bureaus gebruikt kunnen worden. Via onze overzichtelijke webshop kunt u als volgt bestellen: producten selecteren, boven rechts op het scherm in de boodschappentas leggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Heeft u vragen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Meer informatie
SKU LUX.
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF
AANVERWANTE PRODUCTEN