ERGONICE® CONFIGURATOR

€ 549,34 € 454,00
SKU
ERGONICE.CONFIGURATOR


Ben je op zoek naar de perfecte combinatie van een ergonomisch zit-sta bureau en een bureaustoel die bij jouw behoeften past? Met onze unieke configurator kun je jouw ideale werkplek samenstellen in slechts een paar eenvoudige stappen. Of je nu een thuiskantoor inricht, een professionele werkruimte creëert of een bedrijfsomgeving uitbreidt, wij hebben de oplossing die bij jou past.

Hoe werkt het? Het is simpel. Selecteer eerst het type zit-sta bureau dat het beste bij jouw werkgewoonten past: onze compacte Ergo@Home die in elke grootte ruimte past, onze stabiele ERGONICE Rise die aangedreven wordt door 2 BOSCH-motoren of onze stabiele ERGONICE Premium, robuust en met handige functies zoals de Health App. Vervolgens kies je de kleur en afmeting van het bureaublad en daarna eventuele extra functies om een bureau te creëren dat perfect aansluit op jouw behoeften.

Maar dat is nog niet alles. Een comfortabele bureaustoel is essentieel voor een gezonde en productieve werkhouding. Met onze configurator kies je ook een bijpassende ergonomische bureaustoel, voor ultiem comfort tijdens lange werkdagen. Creëer vandaag nog jouw ideale werkplek met de werkplek-configurator van Rockmart. Ontdek de perfecte combinatie van comfort, functionaliteit en stijl voor een werkomgeving waar je elke dag van zult genieten.

Meer informatie
SKU ERGONICE.CONFIGURATOR
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF