HISTORIE

OVER ONS

Wie We Zijn

Of u nu op zoek bent naar een elektrisch zit-sta bureau of een ergonomisch goedgekeurde bureaustoel, bij Rockmart Kantoormeubelen bent u aan het juiste adres voor goede kwaliteit - prijs verhouding én direct uit voorraad leverbaar. Jouw werk, jouw plek!
Rockmart kantoormeubelen bestaat sinds 1988 en behoort tot dezelfde groep als de Nederlandse groothandel Profeq Professional B.V. voor Nederland en België. Na 17 jaar gevestigd te zijn in Heerlen zitten we vanaf 2005 op onze locatie in Kerkrade. Sinds 1988 zijn we uitgegroeid tot een van de grootste kantoormeubelleveranciers van Zuid-Nederland.

SHOWROOM

Door strategische heroriëntatie willen we jullie informeren dat de showroom van Rockmart Kantoormeubelen vanaf heden niet meer toegankelijk is voor bezoekers. Al onze producten kun je bestellen via onze webshop www.rockmart.nl. Voor persoonlijk advies en/of vragen kunt u uiteraard nog steeds bij ons terecht. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer of e-mail sales@rockmart.nl
We beschikken over een voorraadmagazijn van 12.500 m2, waardoor wij razendsnel uit voorraad kunnen leveren. Ook beschikken wij over een uitgebreide eigen bezorg- en montage dienst, welke stipt en zéér correct volgens afspraak werkt. Wij zijn niet afhankelijk van derden, wij kopen en importeren alles zelf rechtstreeks in, waardoor wij tegen bodemprijzen kunnen leveren. Wij beschikken over een eigen werkplaats voor productie en maatwerk, zodat we ook kunnen inspelen op de speciale wensen van u als klant. Tevens voldoen al onze meubelen aan de Nederlandse Ergonomie Norm-Europese Norm-1335 (NEN-EN-1335) en voldoen onze ERGONICE® NPR en Mesh NPR ook aan Nederlandse Praktijk Richtlijn-1813 (NPR-1813).

SERVICE

Bij Rockmart staat een goede en correcte service hoog in het vaandel. Met zoveel jaren ervaring zijn wij ondertussen een van de grootste leveranciers van Zuid-Limburg. Alle kantoormeubelen voldoen aan de NEN-normen, 2009 en 1812 daar waar nodig. Vanwege de unieke werkwijze op het gebied van bureaumeubilair kunnen we u, als klant, een op maat gemaakte service aanbieden. Wij hopen dat we met en voor u de kantoorinrichting mogen realiseren die u wenst. Dankzij een uitgebreide bezorg en montage dienst zijn wij in staat iedere stap, van import tot montage zelf te regelen. Door deze uitgebreide service voorzien we u als klant van bodemprijzen en lage bezorgtijden op werkplek meubels.

ASSORTIMENT

Wij beschikken over een magazijn van 12.500 m2, waar wij vrijwel ieder product op voorraad hebben en dus direct kunnen leveren. U kunt ons altijd bezoeken in de showroom, waar u de kwaliteit van het kantoormeubilair zoals bureaustoelen en opbergkasten zelf kunt zien en een van onze medewerkers u verder kan helpen. Op deze website staat maar een deel van onze grote collectie bureaumeubelen, bureaustoelen en kasten. In ons filiaal van 1500 m2 kunt u nog veel meer meubels komen bekijken. In onze online catalogus vindt u alle soorten meubilair van bureaumeubelen en kasten tot bureaustoelen met het grootste gemak voor thuis of op kantoor, daar zult u zien dat wij alleen in kwaliteit handelen waarmee u uw kantoorruimtes smaakvol kunnen inrichten.
Heeft u interesse in onze kantoormeubelen neem dan gerust contact met ons op.

1988
12.500m²
5000+
100%

GRATIS LEVERING

Bij orders boven € 450,00

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Niet voorradig? Dan snel leverbaar!

KLANTENSERVICE

Wij helpen u graag verder.

DIVERS ASSORTIMENT

Ruime keuze aan producten.