BETALING & LEVERING

Betalingsmogelijkheden

Bij Rockmart Kantoormeubelen kunt u een keuze maken uit de volgende betaalmogelijkheden:

  • Betaal op factuur met een betaaltermijn van 30 dagen via Zakelijk Achteraf betalen. Alleen mogelijk voor bedrijven en voor orders met een minimale order waarde van 500,- (ex BTW).
  • Online betaling via iDeal of Multisafepay (hier kunt u veilig en eenvoudig met uw betaalmethode naar keuze de betaling voldoen zoals creditcard, visa, mastercard etc.)
  • Vooruitbetaling via bank (bankoverschrijving)
  • Uiteraard zijn uw bestellingen en betalingen via een beveiligde SSL verbinding.

Leveringsmogelijkheden

Gratis bezorging bij bestellingen boven € 250,00. Levering bij Rockmart Kantoormeubelen werkt snel en gemakkelijk. Wij streven ernaar bestellingen binnen 5 werkdagen te bezorgen. Onze producten worden gemonteerd, gelijkvloers tot aan de eerste drempel geleverd, tenzij anders overeengekomen.

Levering België en Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden), bij bestellingen tot € 250,00 zijn de bezorgkosten € 59,25 incl. btw. Rockmart Kantoormeubelen neemt telefonisch contact met u op, om een leveringsafspraak te maken.

Retour- en teruggavebeleid (herroepingsrecht)

Indien u, om welke reden dan ook, niet tevreden bent over een product dat u bij ons online gekocht heeft, dan kunt u deze binnen 14 werkdagen na levering van het product retourneren. Met uitzondering op producten die op maat worden gemaakt voor u. Omdat deze producten niet standaard zijn, maar speciaal voor u op maat worden gemaakt.

Neem eerst contact met ons op alvorens u een retourzending wilt doen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@rockmart.nl of neem op andere wijze contact met ons op. Vermeld hierbij duidelijk uw naam, besteldatum en bestelnummer. Wij zullen dan samen met u kijken naar de beste oplossing.De kosten en het risico van de retourzending zijn volledig voor rekening van de verzender. Na ontvangst en controle van uw retourzending zal het factuurbedrag aan u worden teruggeboekt worden; mits het product 100% in nieuwstaat verkeert.