HET NIEUWE NORMAAL

THUISWERKEN

Voordelen

Sinds het begin van de lockdown hebben bedrijven hun personeel op afstand laten werken. Nu werken nog steeds de meeste werknemers van thuis uit. Thuiswerken kan veel voordelen bieden, geen reistijd, uw werktijd flexibel indelen, tussendoor een wasje draaien en natuurlijk áltijd de lekkerste koffie. Werkgevers kunnen veel kosten besparen, denk o.a. aan de reiskosten maar ook op huisvestingskosten etc.

Als u veel vanuit thuis werkt, is het verstandig om thuis een eigen werkplek in te richten. Maar hoe creëert u een werkplek die u net zo productief houdt als wanneer u fysiek op kantoor bent? We hebben de belangrijkste do’s voor u op een rij gezet.

Uw Thuiswerkplek

  1. Kies de beste plek om te werken, een plaats in huis met de minste afleiding.
  2. Plaats uw bureau voor een raam of in ieder geval dichtbij een raam. Natuurlijk licht op uw werkplek is belangrijk om u de hele dag actief te houden en u krijgt niet het gevoel dat u in een geïsoleerde omgeving werkt.
  3. Richt uw monitorscherm nooit naar het raam, de achterkant moet naar het raam gericht zijn. Dit zal helpen bij het verminderen van de optische belasting veroorzaakt door schittering en glans.
  4. Creëer een “groene” werkplek. Het is bewezen dat planten u helpen fris te blijven en een belangrijke rol spelen bij het verhogen van uw productiviteit.
  5. Gebruik een bureaulamp. Als u tot laat in de avond werkt is een brede bureaulamp ideaal, nog beter een lamp met helderheidsaanpassing, zodat u kunt werken zonder potentiële optische belasting.
  6. Stel uw werkplek op in de buurt van een stroomvoorziening. Een stekkerdoos met meerdere poorten is een must. U zult verschillende elektronische apparaten zoals monitors, CPU of de oplader van uw laptop moeten aansluiten.
  7. Zorg voor betrouwbare Wi-Fi. Een goede router met een betere internetverbinding en een grotere bandbreedte is onmisbaar. Als werknemer op afstand, moet u verbonden blijven met uw kantoorteam.
  8. Het volgende belangrijke punt: Investeer in ergonomisch meubilair zoals een ergonomische bureaustoel en een verstelbaar zit-sta-bureau. Dergelijk meubilair maakt u actiever en productiever. Ergonomisch meubilair zorgt voor een comfortabele en verantwoorde werkhouding en helpt houdings-klachten zoals bijvoorbeeld rug- of nekpijn te voorkomen. Veelal heeft uw werkgever een vergoeding voor een ergonomische thuiswerkplek ter beschikking.

Als expert op dit laatste punt, helpen wij u graag bij de juiste keuze van uw kantoormeubilair thuis. Met onze Ergonice product-range kunnen wij voor u de meest functionele en praktische thuiswerkplek samenstellen, die er ook nog eens stijlvol uitziet en past in uw interieur. Kijkt u gerust eens rond op onze Ergonice product pagina: ERGONICE

En om het u helemaal makkelijk te maken, hebben we een aantal van onze favorieten geselecteerd.

FAVORIETEN

Ergonice Rise

Veelzijdige STAY

Accessoires

GRATIS LEVERING

Bij orders boven € 450,00

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Niet voorradig? Dan snel leverbaar!

KLANTENSERVICE

Wij helpen u graag verder.

DIVERS ASSORTIMENT

Ruime keuze aan producten.