SMILE KANTINESTOEL

Vanaf € 72,00 € 59,50
  • Stevig, afwasbaar, slijtvast
  • Geheel gesloten kunststof kuip
  • Stapelbaar, ruimtebesparend
  • Kuip in diverse kleuren leverbaar 
  • Uitgevoerd met een frame van chroom
  • Wordt gemonteerd geleverd
Nog %1 beschikbaar
SKU
SMI.

SMILE KANTINESTOEL

De SMILE KANTINESTOEL is een vrolijk model, dat in diverse kleuren beschikbaar is. Deze stevige, slijtvaste en afwasbare kantinestoel bestaat uit een kuip van kunststof en een frame van chroom. Om uw kantine bijzonder kleurrijk te maken, kunt u er ook voor kiezen om de SMILE KANTINESTOELEN in verschillende kleuren rond de kantinetafels te plaatsen. Heeft u de voorkeur aan een wat rustigere kantine? Dan zijn kantinestoelen in dezelfde kleur een betere optie, zie stoelen voor meer opties.

SMILE KANTINESTOEL online kopen

De webshop van Rockmart Kantoormeubelen is eenvoudig te gebruiken en zeer overzichtelijk. Wij verkopen onder andere hoogwaardige kantinestoelen, elegante directiestoelen of extra stevige industriestoelen en industriekrukken, maar ook mooie, elektrisch verstelbare bureaus en bureaustoelen met veel instelmogelijkheden, zoals de S MESH of the S MESH PLUS. Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte.

Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken. Zo kunt u producten via onze webshop bestellen: product naar keuze selecteren, in de online boodschappentas leggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Wij hebben ook accessoires voor uw kantoorruimte in ons assortiment, ter aankleding van uw kantoor. Heeft u nog vragen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.

Meer informatie
SKU SMI.
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF