TT2 BASIC BUREAUSTOEL

€ 373,89 € 309,00
  • Volgens EN-1335 goedkeuring, ergonomisch, basis uitvoering
  • Leverbaar met zeer sterke stoffering (120.000 Martindale)
  • Uitgevoerd met synchroon-mechanisme
  • In 4 posities te blokkeren met terugslagbeveiliging
  • Diepte-instelling d.m.v. schuifzitting
  • Lichaamsgewicht instelbaar, geschikt tot 120 kg
  • Zitting en rug gevuld met hoge kwaliteit schuim
  • 3D verstelbare armleggers met softpad
  • In hoogte verstelbare rugleuning; gemonteerd leverbaar
  • Multifunctionele wielen 60 mm, onderstel van kunststof
SKU
TT2.ZW.ZW

TT2 BASIC BUREAUSTOEL

De TT2 BASIC BUREAUSTOEL is een professionele bureaustoel van het topmerk Sedia Verde. De zwarte stoffering van de zitting en de rugleuning zorgen samen met het zwarte voetkruis uit kunststof voor een tijdloze, moderne look. Het synchroon-mechanisme kan een actieve zithouding realiseren, doordat zitting onafhankelijk van de rugleuning voorwaarts gekanteld kan worden. De zitdiepte kan door de schuifzitting aangepast worden. De rugleuning en de armleggers hebben veel instelmogelijkheden. Kiest u voor multifunctionele wielen, dan kan deze bureaustoel op zachte of harde vloeren gebruikt worden. 

 

TT2 BASIC BUREAUSTOEL voor betere zithouding

Om klachten aan uw armen, nek en schouders te voorkomen - de zogenaamde KANS-klachten - is het zeer te adviseren dat u bureaustoelen kiest, die veel instelmogelijkheden hebben. Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft dit jaar de 'Ommetje-app' als handig hulpmiddel in het leven geroepen, zodat men in Nederland regelmatig meer beweegt. Bij Rockmart Kantoormeubelen hechten wij veel waarde aan dit soort zaken, daarom kunt u bij ons onder andere ook de ERGONICE® PRO SET als elektrisch bureau set bestellen, waarbij de bureauhoogte via een app precies volgens uw eigen wensen ingesteld kan worden. Dat is handig en goed voor uw gezondheid! U kunt bij deze bureau set ook taakcycles instellen, waardoor het bureau regelmatig naar boven of naar beneden beweegt: tijd om te zitten en weer tijd om staand te werken. Maar ook deze TT2 BASIC heeft door zijn vele instelmogelijkheden een positieve invloed op uw werkhouding achter uw bureau. Onze webshop heeft een groot assortiment, daarom vind u bij ons snel waar u naar op zoek bent.

 

TT2 BASIC BUREAUSTOEL online bestellen

Rockmart Kantoormeubelen bestaat sinds 1988: eerst waren wij in Heerlen gevestigd, maar sinds 2005 zitten wij op onze nieuwe locatie in Kerkrade. Sinds 1988 zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van Zuid-Nederland, België en Duitsland voor bedrijven en particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen.

Wij hebben niet alleen stoelen in ons assortiment, maar ook bureaus, tafels of directiebureaus. Neemt u vandaag nog contact met onze klantenservice op, indien u vragen heeft. 

Meer informatie
SKU TT2.ZW.ZW
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF