DAMATRA SWIVEL BIJZETSTOEL

€ 937,25 € 774,59
  • Draaibare fauteuil van semi-leder in de kleur zwart*
  • Loungestoel met een luxe uitstraling
  • Perfect in publieke ruimtes of wachtruimtes
  • Elegante 4-poots piramidevoet in gepolijst aluminium
  • Afmetingen (h,b,d): 82x70x84 cm; gewicht (gemonteerd): 13 kg
  • Multilayer shell, vulling 3,5 cm dik, van flexibel polyurethaanschuim
  • Het schuim heeft een hoge dichtheid van 40rc
  • Semi-lederen afwerking: 82% PVC, 7% Katoen en 11% Polyester
  • Op bestelling leverbaar

Deze stoel behoort tot een exclusieve collectie, wordt speciaal besteld en is onderhevig aan personalisatie. Prijzen variëren afhankelijk van item, toevoegingen en specificaties. Neemt u vandaag nog contact met ons op voor hulp en wij zorgen ervoor dat u precies krijgt wat u nodig heeft.

Leverbaar in een aantal exclusieve materialen en tinten, zie aanvullende documenten.

SKU
DAM.ATRA.SWIV.AL.SLZW

DAMATRA SWIVEL VERGADERSTOEL

De DAMATRA SWIVEL VERGADERSTOEL heeft een modern en krachtig ontwerp en definieert de ruimte waar hij staat. Dit model versterkt de kracht van elk vertrek, ideaal voor publieke ruimtes of wachtruimtes. De DAMATRA SWIVEL VERGADERSTOEL biedt een uiterst veelzijdige stijl, indrukwekkend en elegant, maar toch eenvoudig genoeg om een instant klassieker te worden. De DAMATRA LOUNGESTOEL met extra grote vierkante of gevormde rugleuning, is een veelzijdige fauteuil die in elke omgeving een plaats vindt, verkrijgbaar in een reeks kleuren en materialen. De ruime keuze aan onderstellen, van slede tot piramidevoet en van schijfvoet tot aluminium stervoet, biedt veel mogelijkheden. U kunt dit model ook veranderen van een perfecte vergaderstoel naar een loungestoel voor elke moderne loungeruimte.

DAMATRA LOUNGESTOEL online bestellen

De webshop van Rockmart Kantoormeubelen is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Naast mooie vergaderstoelen en directiestoelen bieden wij ook bureaus aan: elektrische modellen, modellen met een handslinger of met schroeven: in alle maten, kleuren en materialen. Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte.

Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken. Onze webshop werkt als volgt: eenvoudig producten naar keuze selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit ons magazijn leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Heeft u nog vragen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

 

 

Meer informatie
SKU DAM.ATRA.SWIV.AL.SLZW
Show Options Ja
Icon label Omschrijving Soort Grootte Downloads
pdf Kleurenkaart Damatra Essential Stoffen- en Kleurenkaart pdf 2.6 MB Downloads
pdf Kleurenkaart Damatra Exclusief Stoffen- en Kleurenkaart pdf 2.2 MB Downloads

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Downloads
Icon label Omschrijving Soort Grootte Downloads
pdf Kleurenkaart Damatra Essential Stoffen- en Kleurenkaart pdf 2.6 MB Downloads
pdf Kleurenkaart Damatra Exclusief Stoffen- en Kleurenkaart pdf 2.2 MB Downloads
Download PDF Download PDF