NOVARA CHROOM BUREAUSTOEL

Vanaf € 293,43 € 242,50
  • Professionele bureaustoel met schuifzitting
  • In hoogte verstelbare rugleuning
  • In breedte en hoogte verstelbare armleggers
  • Armleggers met accenten in chroom
  • 3-weg verstelbaar free-float mechanisme
  • Met voetkruis in chroom
  • Multi-functionele wielen 60mm (voor harde/zachte vloeren)
  • Leverbaar in diverse kleuren; gemonteerd
Nog %1 beschikbaar
SKU
NOV.CH

NOVARA CHROOM BUREAUSTOEL

De NOVARA CHROOM BUREAUSTOEL is een solide, tijdloze bureaustoel, die een professionele uitstraling heeft. De rugleuning is in hoogte verstelbaar. De armleggers zijn in breedte en hoogte verstelbaar, voor een optimale werkhouding achter uw bureau. Bovendien hebben de armleggers accenten in chroom, waardoor een elegante look ontstaat. De schuifzitting is handig, om de zitdiepte optimaal in te stellen. Daardoor kunnen uw benen een mooie hoek van 90 graden aannemen, als uw voeten plat op de grond staan. Deze bureaustoel is in diverse kleuren leverbaar, zodat hij ideaal past bij uw werkomgeving. De multi-functionele wielen zijn geschikt voor harde of zachte vloeren.

Deze bureaustoel is eveneens voorzien van een 3-weg verstelbaar free-float mechanisme. Kortom: een bureaustoel met veel instelmogelijkheden. 

NOVARA CHROOM BUREAUSTOEL voor optimale werkhouding

Om KANS-klachten (Klachten van de Armen, Nek en Schouders) tegen te gaan of te vermijden moet een correcte houding tijdens het werk achter uw bureau aangenomen worden. Vooral tijdens beeldschermwerk nemen mensen nog veel te vaak een onnatuurlijke houding aan, waardoor KANS-klachten ontstaan of versterkt worden. Daarom is het belangrijk dat uw bureaustoel onder andere met betrekking tot zithoogte, zitdiepte, positionering van de rugleuning en positionering van de armleuningen verstelbaar is. U kunt er bovendien vanuit gaan dat onze bureaustoelen aan de (N)EN 1335 norm (Nederland-Europese Norm) en aan de NPR 1813 norm voldoen, zodat ongeveer 90% van de Nederlandse bevolking deze stoel kan gebruiken.

Onze producten van ERGONICE® kunnen ook voor een optimale werkhouding zorgen, omdat de ergonomische werkplekken van dit merk vaak ook als zit-sta-mogelijkheden aangeboden worden.  

 

NOVARA CHROOM BUREAUSTOEL online bestellen

Rockmart Kantoormeubelen bestaat sinds 1988: eerst waren wij in Heerlen gevestigd, maar sinds 2005 zitten wij op onze nieuwe locatie in Kerkrade. Sinds 1988 zijn we uitgegroeid tot een van de grootste kantoormeubelleveranciers van Zuid-Nederland, België en Duitsland voor bedrijven en particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen.

In ons assortiment kunt u niet alleen stoelen, bureaus of kantinetafels vinden, maar ook verschillende opties voor uw garderobe of magazijn. Neemt u vandaag nog contact met onze klantenserive op, indien u vragen heeft. 

 

Meer informatie
SKU NOV.CH
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF