MANAGER 210x210 DIRECTIEBUREAU

Vanaf € 1.445,95 € 1.195,00
  • Mooi zakelijk, professioneel model
  • Afmetingen:210x210x72 cm
  • Slijtvast, solide, robuust
  • Voor een grotere werkplek
  • Incl. vast ladeblok, praktisch 
  • In diverse kleuren leverbaar
  • Wordt gemonteerd geleverd  
Nog %1 beschikbaar
SKU
MAN.L.BUR.210

MANAGER 210x210 CM DIRECTIEBUREAU

Dit MANAGER 210x210 CM DIRECTIEBUREAU heeft een bladdikte van 38 mm en een extra stevige stootrrand van 2 mm. Het is in diverse kleuren verkrijgbaar. De MANAGER-serie biedt een directielijn aan, waarin de zakelijke, moderne uitstraling gecombineerd wordt met een strakke, klassieke belijning. Dit model zorgt voor extra veel plek op uw bureau: zeer praktisch! Ook het ladeblok, dat standaard meegeleverd wordt, geeft structuur en heeft dezelfde kleur, waardoor een mooie set ontstaat. Onder directiebureaus kunt u nog meer modellen ontdekken.

MANAGER 210x210 CM DIRECTIEBUREAU online bestellen

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. Ons MANAGER 210x210 CM DIRECTIEBUREAU kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn. 

Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Heeft u nog vragen? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

Meer informatie
SKU MAN.L.BUR.210
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF