ISO PVL KANTINESTOEL

Vanaf € 54,45 € 45,00
  • Zitting en rugleuning van kunststof
  • Door kunststof goed afwasbaar
  • Kunstof met anti-slip structuur
  • Stapelbaar, ruimtebesparend
  • Ook als vergaderstoel te gebruiken
  • Kunststof voetdoppen; gemonteerd
  • Ovale buispoten in chroom en zwart
Nog %1 beschikbaar
SKU
ISO.PVL

ISO PVL KANTINESTOEL

Heeft u een kantinestoel van kunststof nodig met een mooie, elegante uitstraling? Dan is deze ISO PVL KANTINESTOEL precies wat u zoekt. Deze kantinestoel kan met een onderstel van chroom of met een zwart onderstel geleverd worden. De zitting en rugleuning zijn van kunststof, waardoor deze kantinestoel goed afwasbaar is. Het bijzondere aan deze kantinestoel is het feit, dat het kunststof een anti-slip-laag heeft voor beter zitcomfort. Deze kantinestoel is bovendien stapelbaar, waardoor u veel ruimte kunt besparen. Door zijn moderne, professionele look kan deze ISO PVL KANTINESTOEL zelfs als vergaderstoel gebruikt worden. De ovale buispoten geven deze stoel een elegante look. Onder stoelen of vergaderstoelen kunt u nog meer ontdekken. 

ISO PVL KANTINESTOEL via onze webshop bestellen

De webshop van Rockmart Kantoormeubelen is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Naast kantinestoelen, elegante directiestoelen of industriestoelen hebben wij onder andere ook elektrische bureaus in ons assortiment, zoals onze zit-sta-modellen van het bekende topmerk ERGONICE®. Wij hebben kantoormeubelen in veel verschillende kleuren, maten, materialen en designs. Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte.

Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken. Zo kunt u snel via onze webshop bestellen: product en productspecificaties selecteren en daarna veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, indien u vragen heeft.

Meer informatie
SKU ISO.PVL
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF