ERGONICE® DUO MOVE 88 BUREAU

Vanaf € 773,19 € 639,00
  • OP=OP, uitlopend model!
  • Dubbele zit-zit-werkplek met privacy panel
  • Met inklapbare handslinger
  • Frame kan eenvoudig aangepast worden
  • Inclusief kabelmanagement
  • Frame is zeer sterk; met hoogteaanduiding
  • Hoogtebereik: 62-88 cm (excl. blad)
  • Breedtebereik: 120-180 cm
  • Belastbaar tot 80 kg (per werkplek) 
  • Wordt gemonteerd geleverd
Nog %1 beschikbaar
SKU
ERGO.DUO.MOVE.88.SET

ERGONICE® DUO MOVE 88 BUREAU

Het ERGONICE® DUO MOVE 88 BUREAU heeft twee werkplekken, waarvan de breedte door middel van een inklapbare handslinger aanzienlijk aangepast kan worden: van 120-180 cm. Met deze duo-werkplek is dynamisch werken met uw collega's heel snel te realiseren. Het onderstel en de bureaubladen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat u zelf de perfecte look voor uw kantoor kunt kiezen. Voor meer privacy kunt u ook privacy panels in diverse afmetingen bestellen, natuurlijk ook van ERGONICE®

ERGONICE® DUO MOVE 88 BUREAU via onze webshop kopen

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. Het ERGONICE® DUO MOVE 88 BUREAU kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn. 

Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Wilt u meer weten over onze ERGONICE® DUO MOVE 88 BUREAUS? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor uw kantoor te vinden. Wij kunnen u ook verder helpen, indien u op zoek bent naar mooie oplossingen voor uw garderobe of receptie. 

Meer informatie
SKU ERGO.DUO.MOVE.88.SET
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF
AANVERWANTE PRODUCTEN