ERGONICE® 80 KABELGOOT

Vanaf € 35,09 € 29,00
  • Voor een opgeruimde, professionele look
  • Universeel en gemakkelijk te monteren d.m.v. bladschroeven
  • Breedte 80cm voor bureaubladen tot 160cm
  • Bij een blad van 180cm of breder zijn 2 kabelgoten nodig
Nog %1 beschikbaar
SKU
ERGO.GOOT

ERGONICE® 80 KABELGOOT

Deze ERGONICE® 80 KABELGOOT past bij alle ERGONICE® bureaus, die wij in ons assortiment hebben. Door zijn vaste afmeting van 80 cm breed past deze kabelgoot onder elke afmeting van het bureau blad. Indien gewenst is het ook mogelijk om 2 kabelgoten naast elkaar te monteren, zodat er een kabelgoot van 160 cm ontstaat, geschikt voor bureau's vanaf 180 cm breed. Een kabelgoot geeft ruimte voor een stekkerdoos en wordt vastgemaakt onder het bureaublad. Daardoor zijn de kabels mooi weggewerkt en niet meer zichtbaar. Op die manier krijgt uw kantoorruimte een opgeruimde, professionele look!

ERGONICE® 80 KABELGOOT online bestellen

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. De ERGONICE® 80 KABELGOOT kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn. 

Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende bureau onderdelen & accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Wilt u meer weten? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

Meer informatie
SKU ERGO.GOOT
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF