WENDY VERGADERSTOEL

Vanaf € 107,69 € 89,00
  • Stapelbaar, ruimtebesparend
  • Wordt gemonteerd geleverd
  • Gestoffeerde rug en zitting (in diverse kleuren)
  • Ook met semi-leder of hout verkrijgbaar
  • Ronde buispoten met een moderne look
  • Onderstel van chroom of zwart staal
  • Met handige voetdoppen van kunststof
Nog %1 beschikbaar
SKU
WEN.

WENDY VERGADERSTOEL

De WENDY VERGADERSTOEL is een tijdloos en bijzonder praktisch model uit ons assortiment. Deze vergaderstoel kan in verschillende kleuren geleverd worden, zodat u zelf de geschikte kleur kun selecteren. De zitting en rugleuning zijn extra comfortabel, omdat er een stevige vulling in de zitting en rugleuning zit. Na de vergadering kunt u deze stoelen op elkaar stapelen, waardoor u veel ruimte kunt besparen. De voetdoppen van kunststof zorgen ervoor, dat de vloer optimaal beschermd wordt. De ronde buispoten zijn in de kleur zwart of in chroom beschikbaar. Deze WENDY VERGADERSTOEL kan ook met verschillende bekledingen besteld worden: stof, semi-leder of hout. U kunt dus precies de juiste uitvoering kiezen, die het beste in uw kantoorruimte past. Bovendien is deze vergaderstoel erg robuust en kan daardoor zeker tegen een stootje, zie stoelen voor meer opties.

WENDY VERGADERSTOEL eenvoudig via onze webshop kopen

Via de webshop van Rockmart Kantoormeubelen kunt u snel en eenvoudig uw producten online uitzoeken en veilig online betalen. Ons bestelmenu is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Naast vergaderstoelen, directiestoelen of tafels bieden wij ook ergonomische bureaustoelen met veel instelmogelijkheden aan, die allemaal in diverse kleuren, maten en materialen verkrijgbaar zijn. Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken.

Na uw bestelling kunnen wij meestal direct uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Mocht u interesse hebben in ergonomische werkplekken, dan kunt u onder ERGONICE® nog veel meer ontdekken. Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.

Meer informatie
SKU WEN.
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF