SRB GARDEROBEBANK

Vanaf € 131,89 € 109,00
  • Bank voor garderobe: staat stabiel, warme uitstraling
  • Met houten latten: decoratief, slijtvast, hoogwaardig
  • Houten latten zijn heel mooi afgewerkt
  • In diverse afmetingen beschikbaar 
  • Met demontabele poten: praktisch
  • Met frame in de kleur grijs
  • Wordt gemonteerd geleverd  
Nog %1 beschikbaar
SKU
SRB

SRB GARDEROBEBANK

Deze SRB GARDEROBEBANK is geschikt voor elke garderobe-ruimte of omkleedruimte. De voeten zijn van staal en de latten zijn van hoogwaardig hout. De latten zijn in diverse maten beschikbaar. De houten zitting geeft deze bank een warme, decoratieve uitstraling. De stalen onderconstructie zorgt ervoor, dat deze SRB GARDEROBEBANK zeer stabiel en robuust is, waardoor hij nog lang mee zal gaan. Onder garderobe sets & kleedlokaal kunt u nog meer modellen ontdekken.

SRB GARDEROBEBANK online bestellen

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische bureaustoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. Onze SRB GARDEROBEBANK kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn. 

Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Heeft u nog vragen? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

Meer informatie
SKU SRB
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF