RM 100SD VITRINEKAST

Vanaf € 1.089,00 € 900,00
  • Rondom uitgevoerd met glazen wanden 'Gehard'
  • Met enkel veiligheidsglas (ESG)
  • Afmeting kast (h,b,d): 200x40x40 cm
  • Standaard uitgevoerd met kwartrond profiel
  • Uitgevoerd met schuifdeuren of met zijdeuren
  • Rondom voorzien van stofwerend profiel
  • Voorzien van 4 traploos verstelbare legborden
  • Met LED plafondspots, volledig gesloten of glazen plafond
  • Ook leverbaar in blank geanodiseerd (op aanvraag met zwarte, RAL9005 lak)
  • Wordt gemonteerd geleverd en met oplegnokjes op hoogte gesteld

 

Nog %1 beschikbaar
SKU
RM.100.SD

RM 100SD VITRINEKAST

Deze RM 100SD VITRINEKAST is heel praktisch en dekoratief. U kunt uw kantoorruimte met deze vitrinekast heel mooi aankleden, vooral als u bijzondere items in deze kast zet, die bekeken mogen worden, denkt u hier bijvoorbeeld aan kunstobjekten of mooie, oude boeken. Onder draaideurkasten kunt nog hele andere opberg-mogelijkheden bekijken. 

RM 100 SD VITRINEKAST online kopen

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. De RM 100SD VITRINEKAST kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn.

Onze producten worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden ze bij u ook precies op de plek van bestemming geplaatst. Dat is de service van Rockmart Kantoormeubelen! Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Wilt u meer weten? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

   

Meer informatie
SKU RM.100.SD
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF