TABOURET DZ KRUK

Vanaf € 45,38 € 37,50
  • Mooie kruk met industriële look; gemonteerd
  • Met individuele, traploze hoogte-instelling
  • Hoogteverstelling: 42-55 cm (met gasdrukveer)
  • Harde wielen, diameter: 50 mm (voor zachte vloeren)
Nog %1 beschikbaar
SKU
TABOURET.DZ

TABOURET DZ KRUK

Deze TABOURET DZ KRUK heeft een traploze hoogte-instelling, die een bereik heeft van 42-55 cm. De zitting is van zwart semi-leder of van zwarte stof, dat kunt u zelf beslissen. De kruk wordt standaard met harde wielen voor zachte vloeren geleverd. U kunt echter ook aangeven dat u zachte wielen voor harde vloeren of voetdoppen wilt bijbestellen. Onder stoelen kunt u nog meer opties ontdekken.

TABOURET DZ KRUK eenvoudig online bestellen

De webshop van Rockmart Kantoormeubelen is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Naast industriestoelen bieden wij ook elektrisch verstelbare bureaus of diverse magazijn-oplossingen aan in alle maten, kleuren en materialen. Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken.

Het bestelproces van onze webshop is zeer eenvoudig en gaat snel: producten selecteren, rechts boven op onze webshop in de online boodschappentasleggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Heeft u nog vragen of heeft u interesse in accessoires? Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.

 

 

Meer informatie
SKU TABOURET.DZ
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF