SISTEC MT MKG BRANDKAST

Vanaf € 373,89 € 309,00
 • Getest en gekeurd volgens SKG
 • Wordt in de kleur donkerblauw geleverd
 • Circa 30 minuten brandwerend voor papier (DIN 4102)
 • In diverse maten beschikbaar
 • Legbord(en) standaard meegeleverd (in hoogte verstelbaar)
 • Afsluitbaar met een sleutel
 • Optie: elektronisch cijfercombinatieslot
 • Ondoordringbare, mangaanstalen slotbepantsering
 • Verchroomde stalen schoten
 • Met driezijdige vergrendeling
 • Verankering aan de wand of in de vloer

 

Nog %1 beschikbaar
SKU
SISTEC.MT

SISTEC MT MKG BRANDKAST

Met deze MT MKG BRANDKAST biedt  SISTEC een privékluis aan, die voldoet aan het SKG***-keurmerk. Onze SISTEC MT-serie beantwoordt een veel voorkomende vraag: welke brandkast heeft een hoge waardeberging in een compacte, hoogwaardige en vrijstaande safe? De SISTEC MT-modellen zijn gebouwd volgens de meest recente veiligheidsnormen die veel weerstand  kunnen bieden tijdens aanvallen van buitenaf. De SISTEC MT-modellen zijn goedgekeurd en gecertificeerd.

Hier ziet u een overzicht van onze SISTEC-modellen, die u via onze webshop veilig online kunt bestellen:

 Type: Buitenmaat: Binnenmaat: Legborden: Gewicht:    Prijs:
Sistec MT3 Afm: 33x46x39 cm Afm: 25x38x29 cm 1 36 309,00
Sistec MT4 Afm: 46x46x39 cm Afm: 36x38x29 cm 1 45
379,00
Sistec MT6 Afm: 61x46x39 cm Afm: 53x38x29 cm 1 57 491,00
Sistec MT9 Afm: 90x60x50 cm Afm: 80x50x40 cm 2 111 681,00

SISTEC MT MKG BRANDKAST veilig online kopen

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. Deze SISTEC MT MKG BRANDKAST kunt u eenvoudig en veilig online bestellen, net zoals diverse kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn.

Onze producten worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden ze bij u ook precies op de plek van bestemming geplaatst. Dat is de service van Rockmart Kantoormeubelen! Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Wilt u meer weten over de SISTEC MT MKG BRANDKAST? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

Meer informatie
SKU SISTEC.MT
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF