S MESH BUREAUSTOEL

€ 481,58 € 398,00
  • Hoge, netbespannen design-rugleuning (in hoogte verstelbaar)
  • Afmetingen (h,b,d): 115-121x66x58 cm
  • Zithoogte: 46-52 cm; Diameter: 67 cm 
  • Hoofdsteun van stof (in hoogte verstelbaar)
  • Lendensteun (in diepte verstelbaar) voor meer steun in de rug
  • Roterende 4D-armleggers met brede opdek
  • Netbespannen, comfortabele zitting met zitdiepteverstelling
  • Synchroonmechanisme onder het zitvlak incl. gewichtsregeling
  • Wordt gemonteerd geleverd 
SKU
S.MESH.ZW.ZW

S MESH BUREAUSTOEL

De ergonomische S MESH BUREAUSTOEL is van een elegant, Italiaans topmerk. Het is bekend, dat Italianen een goede smaak hebben. Daarom is deze bureaustoel S MESH een stijlvolle toevoeging aan elke kantoorruimte. Met deze bureaustoel kunt u snel een ideale zitpositie vinden, omdat deze bureaustoel diverse afstelmogelijheden en een groot bereik heeft. De S MESH kan voor verschillende lichaamslengtes optimaal ingesteld worden, waardoor dit model zelfs voor lange zitperiodes buitengewoon goed geschikt is. De S MESH geeft u veel comfort, wat vooral te danken is aan zijn comfortabele zitting, verstelbaarheid en hoge, netbespannen rugleuning. Ook de in hoogte verstelbare, eenvoudig te bedienen gaslift en de multifunctionele, zelf-remmende wielen (60 mm) van het design-onderstel zorgen voor extra comfort op de werkvloer. 

Daarnaast zijn de ergonomische bureaustoelen S MESH en S MESH PLUS ook bijzonder onderhoudsvriendelijk, omdat de onderdelen eenvoudig vervangen kunnen worden. Het verschil tussen de S MESH en de S MESH PLUS is het feit, dat de S MESH een netbespannen zitting heeft, terwijl de S MESH PLUS een gestoffeerde zitting heeft. De hoge, netbespannen design-rugleuning van de S MESH is in hoogte verstelbaar en in diverse kleuren verkrijgbaar. De zwarte hoofdsteun van stof kunt u naar voren of naar achteren kantelen en op de juiste hoogte brengen. De S MESH hoofdsteun kan ook als leder-uitvoering besteld worden, maar u kunt er ook voor kiezen om de S MESH zonder extra hoofdsteun te gebruiken. Bijzonder comfortabel is ook de in de diepte verstelbare lendensteun, waardoor uw rug een optimale, ergonomische houding kan aannemen.

De roterende 4D-armleggers met brede opdek zijn zelfs in hoogte, breedte en lengte verstelbaar, waardoor uw armen een optimale houding kunnen aannemen, vooral als u veel zittend werk moet verrichten, denkt u hier bijvoorbeeld aan beeldschermwerk. Ook de netbespannen, bijzonder aangename zitting met zitdiepteverstelling kunt u via Rockmart Kantoormeubelen in verschillende kleuren bestellen. Bovendien is het zitvlak voorzien van een gewichtsregeling en synchroonmechanisme, waardoor een achterwaartse beweging van de rugleuning met een daarop afgestemde, maar kleinere neiging van de zitting gecombineerd wordt, zodat het gekozen ondersteuningspunt voor het bekken in elke gewenste positie behouden blijft. Het design-onderstel is van zwarte kunststof, maar het is ook als aluminium-uitvoering beschikbaar. 

S MESH GROUP

S MESH voor gezonde zithouding

Veel mensen in Nederland hebben een zittend beroep met veel beeldschermwerk. Een verkeerde houding tijdens het werk zorgt dan al snel voor pijnklachten: denkt u hier vooral aan lage rugklachten, hoofdpijnklachten, pijn in benen en heupen, schouder- en nekklachten. Maar ook RSI klachten (Repetitive Strain Injury) komen steeds vaker voor, omdat mensen tijdens het werk herhaaldelijk de verkeerde houding aannemen. In plaats van RSI wordt dan ook wel gesproken over KANS-klachten (Klachten van de Armen, Nek en Schouders). Vooral tijdens beeldschermwerk nemen mensen vaak langdurig een niet-natuurlijke positie aan, waardoor RSI kan ontstaan. Ergonomische stoelen en verstelbare bureaus, denkt u hier bijvoorbeeld aan de ERGONICE@ DUO PRO LUX SET of aan andere producten van ERGONICE®, zijn dan een optimale oplossing of verhelping van dit soort problemen. 

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) is afgelopen jaar gestart met de campagne ‘Elk half uur even bewegen. Zet ook de stap!’, om de aandacht te vragen voor fysieke belasting tijdens het werk. De kamerbrief zegt hierover onder meer het volgende (begin citaat kamerbrief, 21-03-2022): ‘Fysieke belasting kan leiden tot klachten aan de arm, nek en/of schouder. Dit doen we door het risicobewustzijn te vergroten en handelingsperspectieven aan werkend Nederland te bieden. Zo heeft TNO een checklist ontwikkeld waarmee je je eigen risico’s van fysieke belasting kunt inventariseren en is er een checklist voor risico’s op fysieke belasting door beeldschermwerk.’ (einde citaat kamerbrief, 21-03-2022). Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid noemt vervolgens de 'Ommetje-app' als handig hulpmiddel. Bij Rockmart Kantoormeubelen hechten wij veel waarde aan dit soort zaken, daarom kunt u bij ons onder andere ook de ERGONICE® PRO SET bestellen, waarbij de bureauhoogte via een app precies volgens uw eigen wensen ingesteld kan worden. 

Samenvattend kan gezegd worden dat de juiste zithouding door de volgende bureaustoel-instellingen bepaald wordt: zithoogte, zitdiepte, positionering van de rugleuning en positionering van de armleuningen als verlengstuk (met optionele, verstelbare hoofd- en neksteun). De hoogte van de bureauwerkplek speelt hierbij eveneens een grote rol. De bureaustoel S MESH voldoet aan de (N)EN 1335 norm (Nederland-Europese Norm) en aan de specifiek voor Nederland gebruikte NPR 1813 norm met ‘arbo-certificering’. Mensen uit Europa en daardoor ook mensen uit Nederland hebben verschillende lichaamslengtes. De specifiek voor Nederland aangegeven NPR 1813 norm geeft derhalve aan, dat ongeveer 90% van de Nederlandse bevolking deze stoel goed moeten kunnen gebruiken. Dit betekent dat, volgens deze norm, zowel kleine als lange mensen dezelfde bureaustoel kunnen gebruiken.

S MESH online kopen

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus of magazijn-oplossingen, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. De S MESH kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn. Wij richten ons geheel op particulieren (B2C).

De bureaustoel S MESH heeft een flexibele maatvoering en hij zorgt voor optimale ondersteuning tijdens uw werk op kantoor. Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Wilt u meer weten over de bureaustoel S MESH of heeft u andere vragen? Neemt u dan contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.  

 

Meer informatie
SKU S.MESH.ZW.ZW
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF