RIMINI VERGADERSTOEL

Vanaf € 186,95 € 154,50
  • Tijdloos, professioneel, slijtvast
  • Stapelbaar, ruimtebesparend
  • Bekleding van stof in de kleur zwart
  • Met praktische armleuningen
  • Kunststof rugkap
  • Kunststof voetdoppen
  • Ronde buispoten in zwart of chroom
  • Wordt gemonteerd geleverd
Nog %1 beschikbaar
SKU
RIM.

RIMINI VERGADERSTOEL

Deze stapelbare RIMINI VERGADERSTOEL heeft een tijdloze, professionele uitstraling en wordt met een bekleding van stof geleverd (in de kleur zwart). De rugkap is van kunststof, net zoals de voetdoppen. De ronde buispoten kunt u in zwart metaal of in chroom bestellen. Al met al een praktische stoel, die weinig ruimte inneemt, omdat u deze RIMINI modellen na een vergadering ook weer snel kunt opbergen, zie stoelen voor meer keuzemogelijkheden. 

RIMINI VERGADERSTOEL online kopen

De webshop van Rockmart Kantoormeubelen is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Naast mooie vergaderstoelen en directiestoelen bieden wij ook bureaus aan: elektrische modellen, modellen met een handslinger of met schroeven: in alle maten, kleuren en materialen. Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte.

Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken. Onze webshop werkt als volgt: eenvoudig producten naar keuze selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit ons magazijn leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Heeft u nog vragen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Meer informatie
SKU RIM.
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF