PRESIDENT V DIRECTIESTOEL

€ 391,44 € 323,50
  • Mooi, luxurious, comfortabel
  • Armleggers met lederen opdek en accenten van chroom
  • Sledeframe: stabiel, van chroom
  • Sledeframe met vloerbescherming
  • Wordt gemonteerd geleverd
SKU
PRE.V.CH.ZW

PRESIDENT V DIRECTIESTOEL

Deze PRESIDENT V DIRECTIESTOEL heeft een zitting en rugleuning van leer, daarom zijn de armleggers met lederen opdek een mooie, elegante toevoeging. Deze robuuste directiestoel heeft een sledeframe met vloerbescherming, die optimaal kan meeveren. In deze luxe directiestoel kunt u comfortabel deelnemen aan vergaderingen of presentaties. In onze webshop kunt u ook verschillende, zeer praktische accessoires terugvinden, bijvoorbeeld ook onze FLIPOVER STANDAARD PLUS, waar tijdens een presentatie goed gebruikt van gemaakt kan worden. De PRESIDENT V is tijdloos, slijtvast en zeer comfortabel. Onder stoelen kunt u via de webshop van Rockmart Kantoormeubelen ook nog andere modellen vinden. 

PRESIDENT V DIRECTIESTOEL online bestellen

Kijkt u eens naar onze webshop, die overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Naast bureaustoelen bieden wij ook met een handslinger verstelbare bureaus aan of verschillende rolcontainers. Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van Zuid-Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken.

Onze webshop is heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijke: product kiezen, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze kantoormeubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Heeft u bureaus, of kantinetafels voor uw kantine nodig? Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat. 

 

 

Meer informatie
SKU PRE.V.CH.ZW
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF
AANVERWANTE PRODUCTEN