PRESIDENT P DIRECTIESTOEL

€ 483,40 € 399,50
  • Luxurious, tijdloos, strak
  • Met kantel-neigh mechanisme, inclusief gewichtsinstelling
  • Hoge rugleuning voor extra steun
  • Armleggers met lederen opdek en chroom accenten
  • Voetkruis van chroom
  • Multi-functionele wielen 60 mm (voor harde/zachte vloeren)
SKU
PRE.P.CH.ZW

PRESIDENT P DIRECTIESTOEL

Onze PRESIDENT P DIRECTIESTOEL past in elk modern directiebureau. Deze elegante directiestoel heeft armleggers met lederen opdek en accenten van chroom. Deze chroom-accenten komen terug in het voetkruis, waardoor een stijlvolle look ontstaat. De PRESIDENT P is eveneens voorzien van het zogenaamde 'Kantel-Neigh-Mechanisme'' inclusief gewichtsregeling, waardoor deze kantelbare directiestoel eenvoudig in meerdere kantelbare standen vast te zetten is. De hoge rugleuning geeft extra steun en uw rug is tevens voorzien van een praktische hoofdsteun. De PRESIDENT P DIRECTIESTOEL is in hoogte verstelbaar en de multi-functionele wielen zijn geschikt voor zowel harde als ook zachte vloeren.

Kortom: een mooie, degelijke directiestoel met veel instelmogelijkheden, comfort en luxe. Onder stoelen kunt u nog meer opties ontdekken.

Directiestoel: wat is het juiste model?

Als u de eigenaar of directeur van een bedrijf bent, moet uw kantoor niet alleen comfortabel zijn. Ook hoogwaardige, elegante kantoormeubelen maken van gewone bureaus al gauw een echt directiebureau. Een kwalitatief hoogwaardige directiestoel, die u optimaal steunt bij uw dagelijkse bezigheden, is dan onmisbaar. Daarom is het belangrijk dat u een directiestoel kiest, die lichamelijke klachten kan vermijden terwijl u werkt. In onze webshop kunt u verschillende modellen ontdekken, die met een sledeframe of met een voetkruis geleverd worden. Of u nu op zoek bent naar een lederen directiestoel of naar een model van semi-leder: onze webshop laat u zien welk model u het beste kunt kiezen.

Het juiste model moet een perfecte functionaliteit en een mooie stoffering hebben waardoor comfort, kwaliteit en gebruiksgemak centraal staan. De perfecte directiestoel moet er dus voor zorgen dat uw lichamelijke omstandigheden en dagelijkse werkroutines zo optimaal mogelijk ondersteund worden. Naast de PRESIDENT P DIRECTIESTOEL hebben wij ook nog tafels of garderobe-oplossingen in ons assortiment.

PRESIDENT P DIRECTIESTOEL online kopen

Rockmart Kantoormeubelen bestaat sinds 1988 en sinds 2005 hebben wij een vestiging in Kerkrade, Zuid-Nederland. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van Zuid-Nederland, België en Duitsland voor bedrijven en particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden tijdens de levering ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte: wel zo handig voor u! In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. 

Wij hebben niet alleen elegante directiestoelen in ons assortiment, maar ook veilige lockerkasten of handige rolcontainers. Mocht u interesse hebben in meer ergonomie op uw werkplek, dan kunt u onder ERGONICE® mooie mogelijkheden ontdekken, zoals bijvoorbeeld ook onze ERGONICE® PREMIUM SET. Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: snel producten selecteren, in de boodschappen tas leggen en veilig online betalen. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u nog vragen? Gaat u dan vandaag nog contact opnemen met onze klantenservice!   

 

Meer informatie
SKU PRE.P.CH.ZW
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF