PESCARA CHROOM BUREAUSTOEL

€ 313,39 € 259,00
  • Professioneel, robuust, tijdloos
  • Met praktische schuifzitting
  • In hoogte verstelbare armleggers en rugleuning
  • 4-D verstelbare armleggers (met accenten in chroom)
  • 3-weg verstelbaar, met free-float mechanisme
  • Voetkruis van chroom voor een moderne look 
  • Multi-functionele wielen 60 mm (voor harde/zachte vloeren)
  • Gemonteerd leverbaar
SKU
PES.CH.ZW

PESCARA CHROOM BUREAUSTOEL

Onze PESCARA CHROOM BUREAUSTOEL wordt in Italië geproduceerd. Italië staat voor goede smaak, daarom zal ook deze PESCARA CHROOM een mooie toevoeging zijn aan uw kantoor. Omdat deze bureaustoel veel instelmogelijkheden heeft, kan hij daarom ook ideaal aangepast worden aan uw lichaam. De PESCARA CHROOM is door zijn gestoffeerde zitting buitengewoon comfortabel en in verschillende hoogtes verstelbaar, waarbij de armleggers met accenten van chroom zelfs 4D-instelmogelijkheden hebben. Deze robuuste, tijdloze bureaustoel heeft eveneens een free-float mechanisme en multi-functionele wielen voor harde of zachte stoelen. Deze uitvoering in chroom heeft niet alleen armleggers met accenten van chroom, maar ook een voetkruis van chroom om de look te complementeren.  

Alle onderdelen van deze bureaustoel zijn vervangbaar en daardoor zeer gebruiksvriendelijk. De hoge design-rugleuning van stof is in hoogte verstelbaar. De roterende 4D-armleggers met brede opdek zijn zelfs in hoogte, breedte en lengte verstelbaar, waardoor uw armen tijdens het werk een optimale houding kunnen aannemen, vooral als u veel zittend werk moet verrichten achter uw bureau. Al met al een uitstekende stoel voor uw werk op kantoor, die natuurlijk ook gebruikt kan worden in uw eigen home office: comfortabel, verstelbaar, robuust, gebruiksvriendelijk en daardoor zeer ergonomisch. Ergonomische bureaustoelen zijn verbeteren uw zithouding. Wilt u er zeker van zijn dat u een bureaustoel heeft, die goed is voor uw lichaam? Kiest u dan voor een ergonomische bureaustoel.

PESCARA CHROOM voor een optimale zithouding

In Nederland wordt vooral zittend gewerkt. Een slechte werkhouding tijdens beeldschermwerk kan daarom al snel leiden tot lichamelijke klachten, zoals lage rugklachten, hoofdpijnklachten, schouder- en nekklachten. Dit soort pijnklachten staan ook bekend als RSI-klachten (Repetitive Strain Injury), omdat mensen tijdens het werk herhaaldelijk de verkeerde houding aannemen. RSI-klachten zijn ook wel bekend als KANS-klachten (Klachten van de Armen, Nek en Schouders). Vooral achter het scherm nemen mensen meestal een verkeerde houding aan, waardoor deze klachten kunnen ontstaan. Daarom hebben wij niet alleen ergonomische stoelen in ons assortiment, maar ook elektrische, eenvoudig bedienbare bureaus - zoals de ERGONICE® RISE SET - om dit soort klachten te verminderen of te verhelpen. 

Kent u de campagne van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) al? De campagne ‘Elk half uur even bewegen. Zet ook de stap!’ werd begin 2022 gelanceerd en benadrukt de fysieke belasting tijdens het werk op kantoor, die kan leiden tot klachten aan de arm, nek en/of schouder. De campagne heeft als doel dat het risicobewustzijn vergroot kan worden en praktische handelingsperspectieven aan werkend Nederland aangeboden worden. Daarnaast heeft het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid ook de 'Ommetje-app' in het leven geroepen als handig hulpmiddel. Misschien ook iets voor u?

Het kunnen instellen van de juiste zithoogte, het kunnen aanpassen van de rugleuning en het kunnen verschuiven van de armleuningen zijn allemaal mogelijkheden om uw stoel zo optimaal mogelijk aan te passen aan uw lichaam, waardoor KANS-klachten tijdens uw werk achter het bureau veel minder vaak zullen optreden. U kunt er eveneens vanuit gaan, dat al onze stoelen niet alleen aan de (N)EN 1335 norm (Nederland-Europese Norm) voldoen, maar ook aan de specifiek voor Nederland gebruikte NPR 1813 norm met 'arbo-certificering' voldoen, waardoor deze stoel door ongeveer 90% van de Nederlandse bevolking gebruikt kan worden. 

PESCARA CHROOM BUREAUSTOEL online bestellen

Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988: sinds 2005 zijn wij in Kerkrade gevestigd. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van Zuid-Nederland, België en Duitsland voor bedrijven en particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze kantoormeubelen aan de gangbare (N)EN-normen.

Naast stoelen, bureaus of tafels hebben wij ook veel opties voor u als het gaat om de garderobe of het magazijn. Neemt u vandaag nog contact met onze klantenserive op, indien u vragen heeft. 

 

 

Meer informatie
SKU PES.CH.ZW
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF