PESCARA BUREAUSTOEL

€ 293,43 € 242,50
  • Professioneel, robuust, tijdloos
  • Met praktische schuifzitting
  • In hoogte verstelbare armleggers en rugleuning
  • 4-D verstelbare armleggers
  • Met free-float mechanisme
  • Met voetkruis in de kleur zwart 
  • Multi-functionele wielen 60 mm (voor harde/zachte vloeren)
SKU
PES.ZW.ZW

PESCARA BUREAUSTOEL

Deze tijdloze, zeer praktische PESCARA BUREAUSTOEL heeft veel instelmogelijkheden en kan daardoor perfect aangepast worden aan uw lichaam. Bij een moderne werkplek horen nu eenmaal bureaustoelen, die perfect ingesteld kunnen worden. De PESCARA heeft een schuifzitting zodat de zitdiepte goed ingesteld kan worden. De rugleuning en de twee armleggers zijn in hoogte verstelbaar, waarbij de armleggers zelfs 4D-instelmogelijkheden hebben, omdat ze naar voren of achteren verschoven kunnen en ook met betrekking tot hoogte en breedte aangepast kunnen worden. Dat is handig! Door het free-float mechanisme kan de zitting onafhankelijk kantelen van de rugleuning.

Daardoor kunt u actiever werken door de voorwaarts gekantelde zitting. Het zwarte voetkruis maakt de look van deze zwarte bureaustoel compleet. Multi-functionele wielen zijn geschikt voor harde of zachte vloeren. 

PESCARA en ergonomisch werken

Alle onze stoelen voldoen aan de (N)EN 1335 norm en aan de specifiek voor Nederland NPR 1813 norm, zodat ongeveer 90% van de Nederlandse bevolking deze stoel kan gebruiken. Om KANS-klachten (Klachten van de Armen, Nek en Schouders) te voorkomen is het belangrijk om kantoormeubelen met veel instelmogelijkheden te kopen, denkt u hier bijvoorbeeld aan het instellen van de zithoogte en zitdiepte, maar ook aan rugleuningen en armleuningen die verstelbaar moeten zijn. Onze stoelen voldoen allemaal aan de (N)EN 1335 norm en aan de specifiek voor Nederland geldende NPR 1813 norm, zodat ongeveer 90% van de Nederlandse bevolking deze stoel kan gebruiken.

Bij ergonomische stoelen horen natuurlijk ook ergonomische bureaus. Wat dacht u van onze ERGONICE®-modellen, die veel instelmogelijkheden hebben. Het is zelfs mogelijk om een zit-sta-model te kiezen, voor meer mogelijkheden.

PESCARA snel online selecteren

Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988: sinds 2005 zijn wij in Kerkrade gevestigd. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van Zuid-Nederland, België en Duitsland voor bedrijven en particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze kantoormeubelen aan de gangbare (N)EN-normen.

Stoelen, bureaus, tafels of heeft u vooral interesse aan kantoorkasten om veel op te kunnen bergen? Neemt u vandaag nog contact met onze klantenservice op, indien u vragen heeft. 

 

Meer informatie
SKU PES.ZW.ZW
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF