P1 267 INDUSTRIESTOEL

€ 260,15 € 215,00
  • Praktische zit-sta-industriestoel
  • Met voetensteun; in hoogte verstelbaar
  • In de kleur zwart verkrijgbaar
  • Hoogte: 54-80 cm; gemonteerd
  • Voor bureauhoogte: 84-110 cm
  • Met instelling voor de zithoek
  • Standaard met voetdoppen
SKU
P1.267

P1 267 INDUSTRIESTOEL

Wie staand werkt verricht, kan af en toe wel een extra steuntje in de rug gebruiken. Een sta-hulp biedt dan uitkomst. Het lichaam wordt dan goed ondersteund en daarmee kan overbelasting van de benen voorkomen worden. Ideaal voor werkplekken waar beenruimte ontbreekt of waar men vaak zittend en staand aan het werk is. Ook bij werkzaamheden met veel afwisseling is een kruk of sta-hulp, zoals deze P1 267 INDUSTRIESTOEL met voetensteun, ideaal. Onder stoelen kunt u nog meer ontdekken.

P1 267 INDUSTRIESTOEL online selecteren

De webshop van Rockmart Kantoormeubelen is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Naast industriestoelen bieden wij ook elektrisch verstelbare bureaus, directie vergadertafels of rolcontainers aan: in alle maten, kleuren en materialen. Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken.

Het online bestellen van kantoormeubelen gaat heel snel: product kiezen, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen professionele bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Heeft u nog vragen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Rockmart Kantoormeubelen heeft ze allemaal: neemt u eens een kijkje in onze webshop. Daar kunt u ook kantoormeubelen van het topmerk ERGONICE® ontdekken. Bij ons vind u snel wat u zoekt! 

Meer informatie
SKU P1.267
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF