P1 160 INDUSTRIESTOEL

€ 197,23 € 163,00
  • Praktische zit-sta-industriestoel
  • In de kleur zwart verkrijgbaar
  • Hoogte: 41-55 cm; gemonteerd
  • Met instelling voor de zithoek
  • Standaard met voetdoppen
SKU
P1.160

P1 160 INDUSTRIESTOEL

Wie staand werkt verricht, kan af en toe wel een extra steuntje in de rug gebruiken. Een sta-hulp biedt dan uitkomst. Het lichaam wordt dan goed ondersteund en daarmee kan overbelasting van de benen voorkomen worden. Ideaal voor werkplekken waar beenruimte ontbreekt of waar men vaak zittend en staand aan het werk is. Ook bij werkzaamheden met veel afwisseling is een kruk of sta-hulp, zoals deze P1 160 INDUSTRIESTOEL, ideaal. Onder stoelen kunt u nog meer ontdekken.

P1 160 INDUSTRIESTOEL online selecteren

Kijkt u eens naar onze webshop, die overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Naast industriestoelen bieden wij ook directiebureaus, kantinetafels of lockerkasten aan.  Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken.

Onze webshop is heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijke: product kiezen, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Bij ons kunt u ook terecht, indien u op zoek bent naar ergonomische werkplekken van het topmerk ERGONICE®. Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.

Meer informatie
SKU P1.160
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF