MANAGER 288 RECEPTIE

Vanaf € 1.898,49 € 1.569,00
  • Mooie, grote professionele receptie
  • Afmetingen (b,d,h): 288x78x110 cm
  • In diverse kleuren beschikbaar
  • Voorzien van kabeldoorvoeren
  • Inclusief 2 x 4 laden: veel opbergruimte
  • Robuust, stabiel, slijtvast, modern
  • Wordt gemonteerd geleverd
Nog %1 beschikbaar
SKU
Ontvangstbalie Manager 288

MANAGER 288 RECEPTIE

Deze MANAGER 288 RECEPTIE is een grote, mooie verschijning als klanten uw bedrijf binnenwandelen. Bovendien zorgen de 2x4 laden ervoor, dat u altijd genoeg opslagruimte heeft. Dit model is in diverse kleuren beschikbaar, zodat u snel een model kunt vinden, dat perfect in uw kantoorruimte past. Onder receptie kunt u nog meer modellen ontdekken.

MANAGER 288 RECEPTIE eenvoudig online selecteren

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. De MANAGER 288 RECEPTIE kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn.

Onze producten worden altijd gemonteerd geleverd en ze worden tijdens de levering ook precies op de plaats van bestemming gezet. Dat hoort allemaal bij de service van Rockmart! Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke garderobe-oplossingen. Wilt u meer weten? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden. 

Meer informatie
SKU Ontvangstbalie Manager 288
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF