ODK BUREAU

Vanaf € 404,29 € 334,12
  • Bureau op vaste hoogte; standvast en solide
  • Lade met telescoopgeleiding en cilindersluiting
  • Poten met regelvoetjes; met diverse laden/hangmappen
  • Wordt altijd gemonteerd geleverd
Nog %1 beschikbaar
SKU
ODK

ODK BUREAU

Het ODK BUREAU heeft een vaste hoogte en het is in veel verschillende afmetingen beschikbaar. De ODK is als bureau bijzonder solide, sterk en slijtvast. Het onderstel kunt u kiezen in grijs of in zwart/beuken. De cilindersluitingen zijn sterk en robuust. De laden zijn voorzien van telescoopgeleiding  en de poten hebben handige regelvoetjes. U heeft verschillende opties bij de ODK: zo kunt u bijvoorbeeld ook aangeven of u een pennenbak erbij wilt bestellen. Op die manier kunt u uw ODK BUREAU geheel volgens uw eigen wensen samenstellen. Mocht u interesse hebben in de hoek-versie, dan is de ons LDK HOEKBUREAU wellicht een mooie optie voor u.  

ODK BUREAU via onze webshop bestellen

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of lockerkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. De ERGONICE® START kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn. Onze producten kunnen gemonteerd of ongemonteerd geleverd worden.

Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Wilt u meer weten over een bepaald product? Neemt u dan contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.  

 

Meer informatie
SKU ODK
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF