NOVARA BUREAUSTOEL

Vanaf € 255,92 € 211,50
  • Professionele bureaustoel; met schuifzitting
  • Bekleding is beschikbaar in stof of semi-leder
  • In hoogte en breedte verstelbare armleggers
  • 3-weg verstelbaar free-float mechanisme
  • Met voetkruis in zwart; rugleuning verstelbaar in hoogte
  • Multi-functionele wielen 60mm (voor harde/zachte vloeren)
  • Leverbaar in diverse kleuren; gemonteerd
Nog %1 beschikbaar
SKU
NOV

NOVARA BUREAUSTOEL

De NOVARA BUREAUSTOEL is een professionele bureaustoel met praktische schuifzitting, waardoor de zitdiepte kan worden aangepast. Bovendien hebben deze bureaustoelen een in hoogte verstelbare rugleuning en armleggers, die in de breedte en hoogte verstelbaar zijn, zodat deze modellen goed aangepast kunnen worden aan uw lichaam. De bekleding is van stof of van semi-leder en het voetkruis is zwart, zodat een uniforme look ontstaat. Het 3-weg verstelbaar free-float mechanisme zorgt er eveneens voor dat de zitting onafhankelijk kan kantelen van de rugleuning. Daardoor is het mogelijk om actief met een voorwaarts gekantelde zitting te werken.

NOVARA en ergonomie

Hoe meer instelmogelijkheden uw bureaustoel heeft, des te beter kunt u KANS-klachten (Klachten van de Armen, Nek en Schouders) verhelpen. Nog steeds nemen mensen veel te vaak een onnatuurlijke houding aan tijdens het werk achter het bureau. Daarom is het erg belangrijk dat uw stoel een verstelbare zitdiepte en zithoogte heeft, waarbij de rugleuning en de armleuningen eveneens verstelbaar moeten zijn. Alle onze bureaustoelen voldoen aan de (N)EN norm (Nederland-Europese Norm) en aan de NPR 1813 norm, die speciaal op Nederland gericht is. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook producten van ERGONICE® in ons assortiment, voor meer instelmogelijkheden tijdens uw werk op kantoor.

NOVARA online kopen

Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988: sinds 2005 zitten wij op onze nieuwe locatie in Kerkrade. Sinds 1988 zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van Zuid-Nederland, België en Duitsland voor bedrijven en particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen.

Naast stoelen, bureaus, tafels en directiebureaus kunt u bij ons ook terecht voor magazijnstellingen. Neemt u vandaag nog contact met onze klantenservice op, indien u vragen heeft. 

Meer informatie
SKU NOV
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF