MTB KANTINETAFEL

Vanaf € 104,06 € 86,00
  • Zeer solide, afwasbaar, slijtvast
  • Blad in verschillende afmetingen beschikbaar
  • In diverse kleuren verkrijgbaar
  • Standaard tafel uitgevoerd met regelvoetjes
  • Blad als rechthoek, trapezium of hoek-model leverbaar
  • Wordt altijd gemonteerd geleverd
  • Extra service: Wordt tijdens de levering ook op de plaats van bestemming gezet 

 

Nog %1 beschikbaar
SKU
MTB

MTB KANTINETAFEL

De MTB KANTINETAFEL is in diverse kleuren beschikbaar. Dat zijn kleuren, die in elk interieur passen. Met betrekking to afmetingen is deze MTB KANTINETAFEL bijzonder flexibel, omdat deze kantinetafel niet alleen als rechthoek, maar ook als trapezium of hoek-model geleverd kan worden. Daardoor kunt u een model selecteren, dat bij u op kantoor precies op de plaats van bestemming past: praktisch, handig en professioneel! De materialen zijn zeer robuust, hoogwaardig en zullen daarom nog jaren meegaan.

MTB KANTINETAFEL via onze webshop bestellen

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. De MTB KANTINETAFEL kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn. 

Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Wilt u meer weten? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

Meer informatie
SKU MTB
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF