175x150x80cm MBSC POSTKAST

€ 1.063,59 € 879,00
  • Eenvoudig om post te sorteren
  • Uitgevoerd met cilindersluiting
  • Met 40 postvakken geschikt voor A4-formaat
  • Afmetingen (h,b,d): 175 x 150 x 80 cm
  • In de kleur grijs leverbaar
  • Robuust, slijtvast, overzichtelijk
  • Wordt gemonteerd geleverd 
SKU
MBSC.GR

MBSC POSTKAST

Deze MBSC POSTKAST is heel praktisch en kan u enorm helpen om uw kantoor beter te organiseren. De bovenkant van de kast is voorzien van 40 postvakken. De kast aan de onderkant heeft afsluitbare deuren, inclusief 2 sleutels. De kast is robuust, slijtvast en afwasbaar. 

MBSC POSTKAST online selecteren

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. Onze MBSC POSTKAST kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn. 

Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Heeft u nog vragen? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

Meer informatie
SKU MBSC.GR
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF