STATIEF 127 KAPSTOK

  • Staande kapstok van metaal: sterk, eye-catcher
  • Heeft de vorm van een statief; 175 cm hoog
  • Met paraplu-houder van kunststof
  • Voorzien van kroon met 8x stevige haken
  • 4x grote haken en 4x kleine haken
  • Perfect voor kantoor- en entree-ruimtes
  • Kan op zichzelf staan: praktisch
  • In de tijdloze kleur aluminium of modern rood verkrijgbaar.
Nog %1 beschikbaar
SKU
127

STATIEF 127 KAPSTOK

Deze STATIEF 127 KAPSTOK heeft 8 stevige haken: 4 kleine haken en 4 grote haken, waardoor ook lange jassen genoeg ruimte krijgen. Hij heeft ook een handige paraplu-houder in de vorm van een grote kegel, die van kunststof is. Deze 175 cm hoge, metalen kapstok is zeer solide en tijdloos, daarom past hij in elke kantoorruimte of entree. Kortom: een stalen kapstok, die op een statief lijkt en nog lang mee zal gaan: ruimtebesparend, robuust, slijtvast en vooral decoratief.

STATIEF 127 KAPSTOK online kopen 

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. Deze STATIEF 127 KAPSTOK kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn. 

Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Heeft u nog vragen? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

Meer informatie
SKU 127
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF