FIREKING KY BRANDKAST

  • Geeft bescherming tegen inbraak en brand (1 uur brandwerend getest)
  • Geeft ook bescherming tegen water (bluswater)
  • Beschermt tegen het openen met behulp van magneten
  • In diverse afmetingen beschikbaar
  • Voorzien van een elektronisch cijferslot met 2 gebruikerscodes
  • Voorbereid voor vloer- en muurverankering
  • Classificatie brandwering: UL72 modified (1 uur)
Nog %1 beschikbaar
SKU
FIRE.KING.KY

FIREKING KY BRANDKAST 

Deze FIREKING KY BRANDKAST is zeer geschikt voor het opbergen van informatiedragers zoals USB-sticks, CD's, DVD's of externe harde schijven. Daarnaast bieden ze ook de beste bescherming  voor vitale documenten, zoals foto's of andere waardevolle spullen. Deze FIREKING KY-modellen bieden namelijk niet alleen bescherming tegen diefstal en brand, maar bieden ook het nieuwe 'Magproof' ontwerp van FIREKING aan. 'Magproof' is de nieuwste innovatie van FIREKING en biedt bescherming tegen het openen van de kluis met behulp van een magneet. Door de naadloze, stalen bodem, de bijzonder stevige schoten (diameter: 25 mm) en door de zware handgreep worden uw spullen in deze brandkast uitstekend beschermd.

Hier ziet u een overzicht van alle KY-modellen, die u via onze webshop kunt selecteren: 

Model: Buitenmaat: Binnenmaat:  Gewicht:  Inhoud:  Legborden:  
KY0913-1 GREL 356x469x482 221x330x330 38.1 24  
KY1313-1 GREL 457x469x482 320x330x330 44.9 35 1  
KY1915-1 GREL 609x533x482 469x391x330 64.9 60 1  

FIREKING KY BRANDKAST snel online bestellen

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. Deze FIREKING KY BRANDKAST kunt u eenvoudig en veilig online bestellen, net zoals diverse kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn.

Onze producten worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden ze bij u ook precies op de plek van bestemming geplaatst. Dat is de service van Rockmart Kantoormeubelen! Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Wilt u meer weten? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

Meer informatie
SKU FIRE.KING.KY
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF