ROMEO VERGADERSTOEL

Special Price € 150,34 € 124,25 Regular Price € 167,89
  • Luxe vergaderstoel of bijzetstoel
  • Van hoogwaardig semi-leder
  • In de kleur zwart
  • Ronde vormgeving
  • Modern, tijdloos, afwasbaar
  • Uitgevoerd met voetdoppen
  • Wordt gemonteerd geleverd
SKU
ROMEO.SLZW

ROMEO VERGADERSTOEL

Deze ROMEO VERGADERSTOEL is van zwart semi-leder, waardoor een professionele, tijdloze, maar toch moderne look ontstaat. Deze mooie vergaderstoel kan ook als bijzetstoel gebruikt worden. De ronde vormgeving maakt deze vergaderstoel helemaal af. De stevige voetdoppen zorgen ervoor, dat dit model stevig op de grond bijlft staan voor extra veiligheid, zie stoelen voor meer opties.

ROMEO VERGADERSTOEL online kopen

Via de webshop van Rockmart Kantoormeubelen kunt u snel en eenvoudig uw producten online uitzoeken en veilig online betalen. Ons bestelmenu is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Naast vergaderstoelen, directiestoelen of tafels bieden wij ook bureaus aan, die elektrisch te verstellen zijn of met een handslinger omhoog of omlaag gezet kunnen worden. Bij ons kunt u ook ergonomische bureaustoelen ontdekken met veel instelmogelijkheden, zoals ook onze TORONTO NPR BUREAUSTOEL. Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte.

Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken. Na uw bestelling kunnen wij meestal direct uit ons magazijn leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.

Meer informatie
SKU ROMEO.SLZW
semi-leder staal zwart semi-leder
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF