ERGONICE® OPLADER ONDERBOUW

  • Gemakkelijk laden via het bureaublad met de draadloze snellader
  • Montage is supersnel uitgevoerd, geen montagegat nodig
  • Opladen d.m.v. non-metal-surface (hout, plastic, graniet)
  • Materiaal: ABS
  • Wireless Input: 35W, Transmitting Distance: 15-30 mm
Nog %1 beschikbaar
SKU
ERGO.OPLADER.ONDERBOUW

ERGONICE® OPLADER ONDERBOUW

Laad je mobiele apparaat gemakkelijk en snel op met de draadloze snellader! Deze lader kan uw apparaat draadloos opladen via het bureaublad, waardoor er geen montagegat nodig is. Installatie is dus in enkele seconden gebeurd, waardoor u sneller van een volle batterij kunt profiteren! Deze ERGONICE® OPLADER ONDERBOUW is een telefonische oplader, die geschikt is voor elke draadloze telefoon. Het opladen gebeurt op een non-metal-surface (hout, plastic, graniet). De transmitting distance ligt tussen 15-30 mm, terwijl de wireless input met 35W dient te gebeuren. Deze moderne, tijdloze oplader past in elk modern interieur, op kantoor of in de home-office.

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1988 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. Deze ERGONICE® OPLADER ONDERBOUW kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere accessoires, kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die via onze webshop worden aangeboden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn. 

Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Heeft u nog vragen? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

Meer informatie
SKU ERGO.OPLADER.ONDERBOUW
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF