ERGONICE® DUO MOVE 113 BUREAU

Vanaf € 405,35 € 335,00
 • Dubbele werkplek van zware, robuuste kwaliteit
 • Beide werkplekken zijn zit-sta-werkplekken
 • Eenvoudig in hoogte verstelbaar d.m.v. handslinger
 • In hoogte verstelbaar van 68-113 cm (excl. blad)
 • In breedte verstelbaar van 120-180 cm
 • Belastbaar tot 80 kg per werkplek
 • Diverse bladafmetingen beschikbaar
 • Onderstel en blad in diverse kleuren verkrijgbaar
 • Wordt gemonteerd geleverd; incl. kabelmanagement
 • Handleiding beschikbaar (zie link onderaan de pagina)
 • Privacy panel kan los bijbesteld worden (optioneel)
Nog %1 beschikbaar
SKU
ERGO.DUO.MOVE.113.SET

ERGONICE® DUO MOVE 113 BUREAU

Het ERGONICE® DUO MOVE 113 BUREAU is een dubbele zit-sta-werkplek, die bijzonder robuust en slijtvast is. U kunt deze bureau's door middel van een handslinger hoger of lager zetten met een bereik tussen 68-113 cm, exclusief blad gemeten. De breedte is eveneens verstelbaar met een bereik van 120-180 cm, waardoor u verschillende bladafmetingen kunt kiezen. Daarnaast kunt u ook de kleur van het onderstel en van het blad selecteren, zodat dit ERGONICE® DUO MOVE 113 BUREAU precies in uw werkomgeving past. De beschikbare onderstellen zijn in diverse kleuren beschikbaar, die u eveneens in ons keuzemenu kunt selecteren.

Deze set is bovendien tot 80 kg belastbaar, per werkplek. Als aanvullende optie kunt u ook kiezen of u deze set met of zonder akoestisch DUO-scherm wilt bestellen. 

ERGONICE® DUO MOVE113 SET online kopen

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Bij Rockmart Kantoormeubelen zijn wij door de jaren heen uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u daarom altijd rekenen.

In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken. Het bestellen van kantoormeubelen online gaat heel eenvoudig en snel: product naar keuze selecteren, rechts boven in de online boodschappentas leggen en daarna veilig online betalen met een betaalmethode naar keuze. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Aanvullende opties bij dit model zijn onder andere afmetingen, bladkleuren en onderstel-kleuren.

Mocht u nog meer willen weten over onze ERGONICE® DUO MOVE 113 BUREAUS of heeft u andere vragen? Neemt u dan contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.  

 

 

 

 

Meer informatie
SKU ERGO.DUO.MOVE.113.SET
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF
AANVERWANTE PRODUCTEN