ERGONICE® NPR BUREAUSTOEL

Vanaf € 446,49 € 369,00
  • Voldoet aan de normen NPR1813 en (N)EN1335
  • Zithoogte verstelbaar van 41 - 55 cm, zitdiepte van 38 - 48 cm
  • Rughoogte met kliksysteem 55 - 61 cm
  • Zitvlak 46 x 47 cm met high density foam
  • Synchroon-mechanisme met free-floating
  • Met Donati-mechaniek waardoor traploos instelbaar
  • 4D verstelbare armleggers met softpad
  • Geleverd met harde wielen (voor zachte vloeren)
Nog %1 beschikbaar
SKU
ERG.NPR

ERGONICE® NPR BUREAUSTOEL

De ERGONICE® NPR BUREAUSTOEL is een zeer professionele bureaustoel, die aan de normen NPR 1813 en (N)EN 1335 voldoet. Tevens zijn deze bureaustoelen voorzien van de Donati-mechaniek, waardoor het lichaamsgewicht traploos instelbaar is. De 4D verstelbare armleggers met softpad zorgen voor veel instelmogelijkheden. De rughoogte is instelbaar door middel van een kliksysteem. Tevens heeft deze ERGONICE® NPR een synchroonmechanisme met free-floating. De zitting en rugleuning zijn van zwarte stof en het voetkruis is van zwarte kunststof. Dit model wordt standaard met harde wielen geleverd. Als optie kunt u ook kiezen voor multifunctionele wielen of voor voetdoppen. De ERGONICE® NPR is in drie kleuren beschikbaar en hij wordt gemonteerd geleverd.

ERGONICE® NPR voor meer ergonomie

Het is belangrijk dat uw bureaustoel veel instelmogelijkheden heeft. Daardoor kunnen KANS-klachten (Klachten van de Armen, Nek en Schouders) vermeden worden. Een bureaustoel moet daarom met betrekking tot zitdiepte en zithoogte verstelbaar zijn. De rugleuning en de armleuningen moeten ook verstelbaar zijn, zodat uw lichaam een optimale houding kan aannemen tijdens werkzaamheden achter het bureau. Zo hebben wij ook elektrisch verstelbare bureaus in ons assortiment, die zeer ergonomisch zijn, denkt u hier bijvoorbeeld aan de ERGONICE® PRO SET.

ERGONICE® NPR online bestellen

Rockmart Kantoormeubelen bestaat sinds 1988: sinds 2005 zijn wij in Kerkrade gevestigd. Sinds 1988 zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van Zuid-Nederland, België en Duitsland voor bedrijven en particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen.

Naast stoelen, bureaus of tafels hebben wij ook verschillende garderobe-oplossingen in ons assortiment. Neemt u vandaag nog contact met onze klantenserive op, indien u vragen heeft. 

Meer informatie
SKU ERG.NPR
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF
AANVERWANTE PRODUCTEN