MONZA NPR BUREAUSTOEL

Vanaf € 615,89 € 509,00
  • Professionele, ergonomische bureaustoel
  • NPR 1813 goedgekeurd; Met 4D-armleggers 
  • Voor een ideale, dynamische zithouding
  • Rug- en zithoogte instelbaar; gemonteerd
  • Met synchroon-mechanisme / free floating-mechanisme
  • Instelling diepte d.m.v. schuifzitting
Nog %1 beschikbaar
SKU
MON

MONZA NPR BUREAUSTOEL

De MONZA NPR is een professionele bureaustoel, die is voorzien van een volledige NPR 1813 goedkeuring, net zoals andere stoelen uit ons assortiment . Deze bureaustoel is beschikbaar in de kleuren zwart, rood of donkerblauw en hij heeft een perfect lopend synchroon-mechanisme. U kunt deze stoel in 5 posities blokkeren (met terugslagbeveiliging). Door de schuifzitting, de verstelbare rugleuning en het free-floating mechanisme kan met deze stoel een uiterst goede lichaamshouding gerealiseerd worden. De rughoogte kan door een eenvoudig kliksysteem snel hoger of lager ingesteld worden. Bovendien heeft de MONZA NPR BUREAUSTOEL 4D verstelbare armleggers met softpad, die uw gehele zithouding optimaal ondersteunen.

De MONZA NPR BUREAUSTOEL is een ergonomische bureaustoel voor een optimale, dynamische zithouding. Doordat deze bureaustoel geheel naar eigen wens ingesteld kan worden, heeft dit een uiterst goede invloed op uw zithouding tijdens uw werk op kantoor.   

Zitcomfort MONZA NPR

Het rug- en zitkussen is uitgevoerd met koudschuim, het designer-voetenkruis is van aluminium en de wielen zijn van harde kunststof (60mm diameter) voor harde vloeren of van rubber (65 diameter) voor zachte vloeren. De stof van deze bureaustoel heeft een Martindale van 100.000. De Martindale test geeft informatie over de slijtvastigheid van een stof. Hoe hoger de score, hoe langer de stof van een stoel meegaat. Tijdens deze test wordt druk uitgeoefend op de stof door middel van een speciaal Martindale apparaat. Het resultaat wordt uitgedrukt in het aantal toeren dat het apparaat moet maken voordat maximaal drie draden van de stof breken. Het gaat bij deze test dus alleen over het gestoffeerde gedeelte van het kantoormeubel. De MONZA NPR heeft een score van 100.000, waardoor deze stoel geschikt is voor zeer intensief gebruik.

Bij een bureaustoel met veel instelmogelijkheden hoort natuurlijk ook een ergonomisch bureau. Kijkt u eens naar de mogelijkheden van het topmerk ERGONICE®. Dit merk heeft ook dubbele werkplekken in het assortiment: dubbele zit-sta-modellen, die in een modern kantoor niet mogen ontbreken. 

MONZA NPR online kopen

Rockmart Kantoormeubelen is sinds 1995 gespecialiseerd in kantoormeubelen en bedrijfsinventaris. Onze producten worden direct vanuit ons magazijn geleverd, zodat uw meubelen snel bij u op kantoor aankomen. Ons assortiment is bijzonder groot en zeer breed opgesteld, daarom zult u bij ons in een handomdraai precies die stoelen, directie vergadertafels, elektrisch verstelbare bureaus of kantinetafels vinden, die volledig aan uw wensen voldoen. Onze klantenservice staat voor u klaar, mocht u nog vragen hebben.

 

Meer informatie
SKU MON
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF
AANVERWANTE PRODUCTEN