ELLIPS 240 VERGADERTAFEL

Vanaf € 598,95 € 495,00
  • Mooie vergadertafel in de vorm van een 'ellips'
  • Afmetingen: 240 cm breed, 120 cm diep
  • In diverse bladkleuren verkrijgbaar
  • Onderstel komt in verschillende kleuren
  • Robuust, slijtvast, praktisch
  • Tijdloos, professioneel design
  • Wordt altijd gemonteerd geleverd
Nog %1 beschikbaar
SKU
HVF.ELIPS.SET.240

ELLIPS 240 VERGADERTAFEL

Deze praktische, tijdloze vergadertafel heeft de vorm van een 'ellips', die bij vergadertafels eigenlijk altijd van pas komt. Via ons bestelmenu kunt u de kleur van het onderstel en de kleur van het tafelblad kiezen, zodat deze ELLIPS 240 VERGADERTAFEL precies in uw interieur past. Wij hebben dit model ook in een maat groter, mocht u interesse hebben: ELLIPS 200 VERGADERTAFEL.

ELLIPS 240 VERGADERTAFEL online bestellen

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. De ELLIPS 240 VERGADERTAFEL kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn.

Onze producten worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden ze bij u ook precies op de plek van bestemming geplaatst. Dat is de service van Rockmart Kantoormeubelen! Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke garderobe-oplossingen. Wilt u meer weten? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

Meer informatie
SKU HVF.ELIPS.SET.240
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF