ELITE 804 VERGADERSTOEL

Vanaf € 95,59 € 79,00
  • Modern, strak, tijdloos
  • Zitting van kunststof
  • Stapelbaar, praktisch, robuust
  • Flexibele, geperforeerde rugleuning
  • Onderstel van chroom met geïntegreerde rij-koppeling
  • Leverbaar in zwart of wit
  • Wordt gemonteerd geleverd
  • Optie: transportkar voor de ELITE-804 (tot 30 stuks stapelbaar)
Nog %1 beschikbaar
SKU
ELI.804.

ELITE 804 VERGADERSTOEL

Onze ELITE 804 VERGADERSTOEL is modern, strak en tegelijkertijd bijzonder tijdloos. Deze elegante vergaderstoel kunt u in de kleur wit of zwart bestellen. De zitting is van kunststof met een flexibele, geperforeerde rugleuning, die deze vergaderstoel een luchtige look geeft. Na de vergadering kunt u deze ELITE 804 VERGADERSTOELEN op elkaar stapelen en in de opbergruimte zetten: praktisch en ruimtebesparend. Het onderstel is van chroom, waardoor een elegante uitstraling ontstaat. Deze vergaderstoel is afwasbaar, solide en stapelbaar. Met de ELITE 804 TRANSPORT TROLLEY kunt u maximaal 30 ELITE 804 VERGADERSTOELEN eenvoudig transporteren, zie  stoelen voor meer opties.

ELITE 804 VERGADERSTOEL online kopen

De webshop van Rockmart Kantoormeubelen is overzichtelijk en het bestelproces is eenvoudig: producten naar keuze selecteren en daarna veilig online betalen via een betaalmethode naar keuze. Naast vergaderstoelen en directiestoelen bieden wij ook met een handslinger verstelbare bureaus en bureaustoelen met veel instelmogelijkheden aan, zoals de ERGONICE® LIFT SET en de ergonomische S MESH PLUS. Onze kantoormeubelen komen in veel maten, kleuren, materialen en designs. Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte.

Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken. Na uw online bestelling gaan wij aan het werk. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Heeft u nog vragen? Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.

Meer informatie
SKU ELI.804.
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF
AANVERWANTE PRODUCTEN