ELAN VERGADERSTOEL

Vanaf € 277,09 € 229,00
  • Zeer hoog zitcomfort
  • Met een verchroomd onderstel
  • Sledeframe voorzien van vloerdoppen
  • Verkrijgbaar met een zwarte, sterke stof
  • Wordt gemonteerd geleverd
Nog %1 beschikbaar
SKU
Vergaderstoel Elan

ELAN VERGADERSTOEL

Deze ELAN VERGADERSTOEL is zeer comfortabel, onder andere ook door het sledeframe dat mooi meeveert. Het verchroomde onderstel geeft aan dit model een professionele look, zodat deze ELAN uitstekend voor vergaderruimtes geschikt is. Onder stoelen kunt u nog meer opties ontdekken, indien u interesse heeft.

ELAN VERGADERSTOEL online selecteren en bestellen

De webshop van Rockmart Kantoormeubelen is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Naast mooie vergaderstoelen en directiestoelen bieden wij ook bureaus aan: elektrische modellen, modellen met een handsllinger of met schroeven: in alle maten, kleuren en materialen. Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte.

Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken. Onze webshop werkt als volgt: eenvoudig producten naar keuze selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit ons magazijn leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Heeft u nog vragen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Meer informatie
SKU Vergaderstoel Elan
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF