DURANGO VERGADERSTOEL

Vanaf € 199,59 € 164,95
  • Mooi, tijdloos, stapelbaar
  • Kan ook als zwarte bijzetstoel gebruikt worden
  • Met handige armleuningen
  • Netbespannen rugleuning; luchtdoorlatend
  • Kunststof voetdoppen
  • Ronde buispoten in zwart of chroom
  • Wordt gemonteerd geleverd 
Nog %1 beschikbaar
SKU
DUR.

DURANGO VERGADERSTOEL

De DURANGO VERGADERSTOEL kunt u in twee uitvoeringen bij ons bestellen: met een frame van chroom of met een zwart frame. Deze moderne, tijdloze en zeer comfortabele vergaderstoel kan ook als bijzetstoel gebruikt worden. Bovendien is hij stapelbaar, waardoor u veel ruimte kunt besparen. De comfortabele armleuningen en de netbespannen rugleuning vergroot het zitcomfort. De netbespannen rugleuning geeft een luchtige uitstraling aan deze mooie vergaderstoel, die in elke moderne kantoor- of vergaderruimte past, zie stoelen voor meer opties.

DURANGO VERGADERSTOEL via onze webshop kopen

De webshop van Rockmart Kantoormeubelen is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Naast vergaderstoelen of industriestoelen bieden wij ook tafels of garderobekasten aan: in diverse maten, kleuren, materialen en designs! Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen.

In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken, onder andere ook bureaus van het topmerk ERGONICE®. Wilt u online bestellen? Ons bestelproces is eenvoudig en zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de online boodschappentas leggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.

Meer informatie
SKU DUR.
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF