CUBE VERGADERTAFEL

€ 901,45 € 745,00
  • Mooie, grote vergadertafel
  • Voor grote vergaderingen
  • Robuust, slijtvast, praktisch
  • Met zwevend blad
  • Voorzien van 4 stevige poten (antraciet)
  • Met een blad van 'Halifax Eiken' (18 mm)
  • Afmetingen (h,b,d): 74x220x110 cm
  • Wordt altijd gemonteerd geleverd

 

SKU
CUBE.VER.220.HN

CUBE VERGADERTAFEL

Dit is een hele fijne vergadertafel met veel plek en een mooi, tijdloos uiterlijk. Deze CUBE VERGADERTAFEL heeft een zwevend blad, waardoor dit model een mooie look krijgt. De 4 stevige poten en de kleur antraciet passen in elk modern interieur. De antraciete poten in combinatie met het blad van 'Halifax Eiken' zorgen voor een praktische, tijdloze uitstraling. Rockmart zorgt er altijd voor dat de kantoormeubelen gemonteerd bij u aankomen: wel zo handig! Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u vandaag nog contact opnemen met onze klantenservice: dat kan telefonisch of per email. Onder tafels of Ergonice® kunt u nog meer mogelijkheden ontdekken.  

CUBE VERGADERTAFEL via onze webshop kopen

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. De CUBE VERGADERTAFEL kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn.

Onze producten worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden ze bij u ook precies op de plek van bestemming geplaatst. Dat is de service van Rockmart Kantoormeubelen! Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Wilt u meer weten? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

 

Meer informatie
SKU CUBE.VER.220.HN
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF