CUBE RECHTS DIRECTIEBUREAU

€ 1.687,95 € 1.395,00
  • L-vormig directiebureau
  • Uitvoering: rechts georienteerd
  • Met zwevend blad: modern, mooi
  • Frame: O-poot van antraciet
  • Blad: Halifax Eiken (18 mm)
  • Afmetingen (l,b,h): 224x180x74 cm
  • Incl. ladenblok met 3 laden
  • Wordt gemonteerd geleverd
SKU
CUBE.L.BUR.224.R.HN

CUBE RECHTS DIRECTIEBUREAU

Dit CUBE RECHTS DIRECTIEBUREAU heeft een mooie, moderne en zeer praktische uitstraling, die in elke professionele directieruimte past. Bent u rechtshandig? Dan is dit model ideaal voor u, omdat zich de kasten rechts onder het bureaublad bevinden. De combinatie van een 'Halifax Eiken'-blad en het frame in antraciet zorgt voor een mooie, robuuste look in uw kantoor. Door de handige lengte van het blad kunnen meerdere personen achter uw bureau plaatsnemen, wat zeker van pas zal komen. Onder directiebureaus kunt u nog meer modellen ontdekken.

CUBE LINKS DIRECTIEBUREAU

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. Ons CUBE RECHTS DIRECTIEBUREAU kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn. 

Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Heeft u nog vragen? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die graag helpt om de juiste oplossingen voor u te vinden.  

Meer informatie
SKU CUBE.L.BUR.224.R.HN
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF