KREDE K50 ZWART BUREAUSTOEL

€ 488,24 € 403,50

De toekomst van ergonomie met de Krede K50. Deze futuristische bureaustoel reageert op de unieke bewegingen van het lichaam van de gebruiker. Met minimale aanpassingen, door de spanning van de stof en de kracht van de lendensteun biedt deze stoel natuurlijk comfort in elke positie.

Standaard bij deze bureaustoel

  • Synchroon Kantelmechanisme + 4-level weerstandsaanpassing
  • 3D armsteunen met softpad
  • Lendensteun geïntegreerd in de rugleuning
  • Lendensteun in hoogte verstelbaar
  • Zitting in hoogte en diepte verstelbaar
SKU
KREDE.K50.ZW

ERGONOMISCHE BUREAUSTOEL KREDE K50

Specificaties
Verkoopeenheid 1
Garantie in jaren  
Levertijd Op voorraad
Kleur frame Zwart
Zithoogte 46cm -57cm
Stoelhoogte 121,5cm - 132,5cm incl. hoofdsteun
Zitting verstelbaar In diepte verschuiven
Zitting bekleding Stof
Zitting kleur Zwart
Rugleuning verstelbaar Vast
Rugleuning bekleding Stof
Rugleuning kleur Zwart
Lendensteun Ja, geintegreerd in de rugleuning
Lendensteun verstelbaar Ja, in hoogte
Hoofdsteun Optioneel
Hoofdsteun verstelbaar Ja met softpad, in hoogte
Hoofdsteun kleur Zwart
Armleuning Ja, met softpad
Armleuning verstelbaar 3D, hoogte / diepte / draaien 
Bedieningselement Zithoogte / Kantelen / Weerstand / Diepte zitting
Mechanisme bedieningselement Synchroon kantelmechanisme met 4-level weerstandsaanpassing
Base vorm Voetkruis
Base materiaal Kunststof
Wielen Zwenkwielen
Belastbaar gewicht  
Certificatie BIFMA/SGS
Gewicht pakket 24,95kg
Brochure  

Lendensteun

De verborgen lendensteun is in hoogte verstelbaar en het ondersteunende kussen vormt zich op natuurlijke wijze naar het lichaam. De lendensteun reageert op de bewegingen van de gebruiker zodat hij constant een optimale ondersteuning biedt.

Zitting/kantelmechanisme

Trek aan de knop aan de rechterkant van de stoel om de zitdiepte te verstellen. Door de stoelzitting met lichaamskracht te verschuiven en de knop in de juiste positie los te laten, wordt de stoel vergrendeld. De rugleuning van de K50 is ontworpen om de druk op de tussenwervelschijven en spieren te verminderen, zodat u kunt ontspannen en uw rug minder belast wordt. De rugleuning kan in verschillende hoeken worden vergrendeld.

3D Armsteunen

De armleuningen kunnen zo hoog worden ingesteld dat de armleuningen en je ellebooggewrichten een rechte hoek vormen om langdurig gebruik van computermuis en toetsenbord te ondersteunen.

De in hoogte verstelbare hoofdsteun is optioneel en tegen meerprijs

ERGONICE® by Krede K50: Ergonomie van de toekomst

K50 staat voor minimalisme, de lendensteun is zo min mogelijk zichtbaar gemaakt en de bureaustoel laat zo een verfijnde designlijn zien. Tegelijkertijd kan de K50 een geraffineerd imago uitstralen dankzij het unieke ontwerp met dubbellaagse afwerkingen op de rugleuning.

Op zoek naar comfortabele en ergonomische bureaustoelen die de werkhouding verbeteren? De K50 is een stijlvolle serie hoogwaardige bureaustoelen die zijn ontworpen om aan deze behoeften te voldoen. Met onze ergonomische bureaustoelen staat ultiem comfort tijdens lange werksessies bovenaan, terwijl tegelijkertijd de rug en nek ontlast worden.

De Voordelen van Ergonomische Bureaustoelen

Onze ergonomische bureaustoelen zijn ontworpen met het oog op gezondheid en welzijn. Ze zijn voorzien van verstelbare armleuningen, rugleuningen en zitdiepte, waardoor de stoel volledig aanpasbaar is naar elk lichaam. Dit helpt spanning en drukpunten te verminderen, waardoor er productiever en comfortabeler gewerkt kan worden.

Waarom een Bureaustoel Kopen Belangrijk is

Een goede bureaustoel is essentieel voor een gezonde werkhouding en het voorkomen van rugklachten. Door te investeren in een ergonomische bureaustoel, wordt er geïnvesteerd in gezondheid op lange termijn. Met onze ruime keuze aan bureaustoelen vindt u gegarandeerd de perfecte stoel die past bij elk lichaam en werkomgeving.

De Beste Bureaustoel voor elke Behoeften

Of u nu op zoek bent naar een stoel met verstelbare lendensteunen, een ademende mesh-rugleuning of een zitkussen met memory foam, wij hebben de beste bureaustoelen geselecteerd. Onze experts hebben zorgvuldig elk model gekozen op basis van comfort, duurzaamheid en ergonomisch ontwerp, zodat een werkdag comfortabeler en productiever is. Koop vandaag nog ergonomische bureaustoelen bij Profeq!

Meer informatie
SKU KREDE.K50.ZW
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF