BASISREK SS ARCHIEFSTELLING

Vanaf € 188,16 € 155,50
  • Geschikt voor SS aanbouw 
  • Afmetingen (h,b,d): 190x100x30/40 cm 
  • Standaard met 6 legplanken
  • Van gelakt staal: zeer sterk, robuust
  • Beschikbaar in grijs of zwart
  • Stabiel, afwasbaar en slijtvast
  • Ongemonteerd geleverd
  • Het basisrek is het niet gekleurde gedeelte
Nog %1 beschikbaar
SKU
SS.B

BASISREK SS ARCHIEFSTELLING

Dit BASISREK SS ARCHIEFSTELLING is in twee verschillende diepte-afmetingen beschikbaar. Met deze archiefstellingen kunt u precies de maat samenstallen, die goed in uw magazijn past. Bovendien zal dit model van gelakt staal nog lang meegaan, want het is stabiel, afwasbaar en slijtvast. Dit model kan met behulp van de AANBOUW SS ARCHIEFSTELLING snel uitgebreid worden, voor nog meer opslag-mogelijkheden.

BASISREK SS ARCHIEFSTELLING snel online selecteren

Rockmart Kantoormeubelen is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureaus, garderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. De ERGONICE® START kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Rockmart Kantoormeubelen snel en eenvoudig te realiseren zijn.

Naast kantoormeubelen kunt u bij ons ook terecht voor praktische magazijn-oplossingen. Wilt u meer weten? Wij nodigen u dan graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, die u graag te woord staat.  

Meer informatie
SKU SS.B
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF