209 INDUSTRIESTOEL LAAG

€ 262,57 € 217,00
  • Tijdloze, gemonteerd, zwarte industriestoel
  • Rugleuning en zitting van PUR (Polyurethaan)
  • Hoogteverstelling: 44-58 cm; met zithoekverstelling
  • Rugleuning in hoogte en diepte verstelbaar
  • Rug en zitvlak ergonomisch gevormd
  • Zachte wielen 50 mm (voor harde vloeren)
SKU
209.LAAG

209 INDUSTRIESTOEL LAAG

Deze zwarte 209 INDUSTRIESTOEL LAAG heeft een tijdloze, zeer praktische uitstraling. Doordat de rugleuning en de zitting van PUR zijn, is deze industriestoel goed afwasbaar en voor elke werkplek geschikt. De rugleuning is in hoogte en diepte verstelbaar, terwijl ook de zithoek versteld kan worden. De ergonomische vorm van de rugleuning en de zitting geeft u veel zitgemak tijdens uw werk. Standaard wordt deze industriestoel met zachte wielen voor harde vloeren geleverd. U heeft echter ook de optie om voetdoppen of harde wielen voor zachte vloeren te bestellen. Al met al een degelijke, zeer robuuste en praktische industriestoel met een lange levensduur. Onder stoelen kunt u nog meer opties ontdekken.

209 INDUSTRIESTOEL LAAG via onze webshop kopen

Kijkt u eens naar onze webshop, die overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Naast industriestoelen bieden wij ook bureaus, kantinetafels of diverse opberg-mogelijkheden aan. Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van Zuid-Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken.

Onze webshop is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk: product kiezen, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Heeft u nog vragen? Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.

Meer informatie
SKU 209.LAAG
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF