WENDY P KANTINESTOEL

Vanaf € 143,99 € 119,00
  • Mooi, robuust, tijdloos, gemonteerd
  • Stapelbaar, ruimtebesparend
  • Kunststof voetdoppen
  • Ronde buispoten in zwart of chroom
  • Met praktische armleggers
  • Ook als vergaderstoel te gebruiken
Nog %1 beschikbaar
SKU
WEN.P.

WENDY P KANTINESTOEL

De WENDY P KANTINESTOEL kunt u gestoffeerd of in semi-leder bestellen. Deze stapelbare modellen kunnen ook als vergaderstoelen of in het onderwijs gebruikt worden. De ronde buispoten zijn in chroom of in het zwart verkrijgbaar. Als speciale optie kunt u deze WENDY P KANTINESTOELEN ook met een collegeplank van hout bestellen voor extra schrijfcomfort: handig, ruimtebesparend en tijdloos. Dit model is ook in diverse kleuren verkrijgbaar, bijvoorbeeld ook in zwart of blauw. Kortom: een zeer praktische kantinestoel, die multifunctioneel is. Onder stoelen kunt u nog meer opties ontdekken.

WENDY P KANTINESTOEL online kopen

De webshop van Rockmart Kantoormeubelen is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Naast kantinestoelen en directiestoelen bieden wij onder andere ook elektrische bureaus en bijzonder ergonomische bureaustoelen aan: in alle maten, designs, kleuren en materialen! Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte.

Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken. U kunt bij ons ook ergonomische bureaus van het topmerk ERGONICE® kopen, voor veel instelmogelijkheden. Bij ons kunt u ook terecht, indien u op zoek bent naar rolcontainers, garderobekasten of magazijnstellingen. Zo bestelt u bij ons online: product kiezen en daarna veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, indien u vragen heeft. Welkom bij Rockmart Kantoormeubelen: wij hebben ze allemaal!

Meer informatie
SKU WEN.P.
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF