WOLVIT P VERGADERSTOEL

  • Mooi, stabiel model met handige armleggers
  • Kan ook als bijzetstoel gebruikt worden
  • Voorzien van een rondom gestoffeerde kuip
  • Gemaakt van Fenice-stof met horizontale stiknaden
  • Met verchroomd 4-poots onderstel
  • Kan tot 5 stoelen hoog gestapeld worden
  • In diverse kleuren verkrijgbaar
  • Wordt gemonteerd geleverd
Nog %1 beschikbaar
SKU
Vergaderstoel Wolvilt met armleggers

WOLVIT P VERGADERSTOEL

Deze WOLVIT P VERGADERSTOEL is een mooi model, dat comfortabel, modern en professioneel is. Het verchroomde onderstel geeft aan deze vergaderstoel een zakelijke look, terwijl de slijtvaste bekleding een behaaglijk gevoel geeft. U kunt deze vergaderstoel ook stapelen, voor meer ruimte bij u op kantoor. Dit model kan trouwens ook als bijzetstoel gebruikt worden. Onder stoelen kunt u nog meer ontdekken.

WOLVIT P VERGADERSTOEL online bestellen

De webshop van Rockmart Kantoormeubelen is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Naast vergaderstoelen of directiestoelen bieden wij ook diverse magazijnstellingen aan in alle maten, kleuren en materialen. Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte.

Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken: met een handslinger verstelbare bureaus, tafels en veel mogelijkheden voor uw kantine, receptie, garderobe of magazijn. 

Het bestellen van kantoormeubelen online gaat heel eenvoudig en snel: product naar keuze selecteren, in de online boodschappentas leggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen uit onze voorraad leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Neemt u vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat. 

Meer informatie
SKU Vergaderstoel Wolvilt met armleggers
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF