VENETIA KANTINESTOEL

Vanaf € 59,29 € 49,00
  • Mooi design, tijdloos, praktisch
  • Zitting en rugleuning van kunststof, afwasbaar
  • Flexibele rugleuning, extra comfortabel
  • Stapelbaar, ruimtebesparend, robuust
  • Chroom design onderstel
  • Leverbaar in zwart of wit
Nog %1 beschikbaar
SKU
VEN.6145

VENETIA KANTINESTOEL

De VENETIA KANTINESTOEL is een tijdloos model, dat een lange levensduur heeft. De zitting en rugleuning zijn van kunststof, waardoor ze afwasbaar zijn. De flexibele rugleuning geeft veel extra zitcomfort. Bovendien is het handig dat u deze VENETIA KANTINESTOELEN kunt stapelen: dat is ruimtebesparend en bijzonder praktisch! Het onderstel is van chroom waardoor een moderne look ontstaat. Deze kantinestoel is in de kleuren zwart en wit verkrijgbaar, zie stoelen voor meer opties. 

VENETIA KANTINESTOEL online kopen

De webshop van Rockmart Kantoormeubelen is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Naast kantinestoelen en lockerkasten bieden wij onder andere ook bureaus of ergonomische bureaustoelen aan, zoals de S MESH PLUS. Rockmart Kantoormeubelen bestaat al sinds 1988. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste kantoormeubelleveranciers van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Wij hebben producten in alle maten, kleuren, materialen en designs. De door u bestelde kantoormeubelen worden altijd gemonteerd geleverd en tijdens de levering worden uw kantoormeubelen ook precies op de plaats van bestemming gezet in uw huis of kantoorruimte. Op de service van Rockmart Kantoormeubelen kunt u altijd rekenen. In onze grote showroom hebben we veel van onze producten uitgestald staan, zodat u alles op uw gemak kunt komen bekijken.

Het bestellen van kantoormeubelen online gaat heel eenvoudig en snel: product naar keuze selecteren, in de online boodschappentas leggen en veilig online betalen. Wij kunnen meestal meteen vanuit ons magazijn leveren. Onze eigen bezorg- en montagedienst werkt zéér correct en altijd volgens de gemaakte afspraak. Tevens voldoen al onze meubelen aan de gangbare (N)EN-normen. Heeft u nog vragen? Onze klantenservice kunt u telefonisch of per email bereiken. 

Meer informatie
SKU VEN.6145
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar, dan vindt u ze hier.

Download PDF Download PDF